Ten Hag: Maguire jó mérkőzést játszott

Erik ten Hag dicsérte Harry Maguire-t a Manchester United szombati, Fulham elleni 1-0-s győzelme alkalmával nyújtott teljesítménye után.


Úgy tűnt, hogy Maguire-t le kell cserélni a mérkőzés első percében, miután összeütközött a Fulham csatárával, Rodrigo Munizzal.

 

Az angol válogatott játékost a United orvosai ellátták, és alkalmasnak ítélték a folytatásra, a második félidőben a kézsérülését is kezelték.

 

Harry felül emelkedett a sérüléseken és erősítést jelentett a United hátsó alakzatában, miközben a második félidőben, kemény küzdelemben tartottuk távol a Fulhamet a kapunktól, végül pedig Bruno Fernandes kései győztes gólt szerzett.

 

"Hatalmasat játszott. Nagyon jó teljesítményt nyújtott" - mondta Ten Hag a Craven Cottage-en tartott sajtótájékoztatóján.

"Megmutatta a vezetői képességeit, a labdabirtoklásban és azon kívül is nagyon jó volt, úgyhogy nagyon elégedett vagyok Harry teljesítményével."

 

 

Ten Hag elismerte, hogy a Vörös Ördögök nem voltak a legjobb formájukban a támadó harmadban, és szeretne jobb minőséget látni ezen a fronton a jövőben.

 

De a holland nem tudta hibáztatni a csapatát a tempóért és a szellemiségért, amit a játékterv végrehajtásában mutattak, amivel megzavarták Marco Silva csapatát, amikor a védekező területeken náluk volt a labda - ezt láthattuk Bruno döntő góljának előkészítése során is.

 

"Azt hiszem, hátulról tisztességesen játszottunk, stabilan, de ahogy mondtam, a támadó harmadban még javítanunk kell a minőségünkön" - tette hozzá.

 

"Minden meccset meg kell nyernünk. Szerintem ez egy stabil teljesítmény volt, úgyhogy elégedett vagyok vele. Különösen a csapat szellemiségével. Elégedett voltam azzal, ahogyan nyomást gyakoroltunk."

 

"A Fulham szerintem nagyon tisztességesen futballozik hátulról, de mi nem engedtük, hogy hátulról játsszanak. Nagyon jók voltunk a presszingben és a labdák visszaszerzésében. A labdakihozataloknál, amikor az ellenfél kapuja elé érünk egyértelmű, hogy többet kell mutatnunk, de úgy gondolom, hogy a labdával való higgadtság tekintetében ez egy lépés volt előre."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!