Garnacho 50. alkalommal szerepelt a Vörös Ördögöknél

A Manchester United szélsője, Alejandro Garnacho jeles mérföldkőhöz érkezett a Fulham elleni fellépésén: a 19 éves játékos immár 50 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben.


A klub akadémiáján végzett játékos még 2020-ban igazolt ide az Atletico Madridtól, és az elmúlt szezonban Erik ten Hag irányításával áttörést ért el, fontos gólokat szerzett a Real Sociedad és a Fulham elleni mérkőzéseken.

 

A 2023/24-es szezonban a Crystal Palace ellen a Ligakupában szerzett találata volt az első, és azóta is folyamatosan erősödik.

 

A Chelsea ellen debütált a 2022. áprilisában elért 1-1-es döntetlenünk alkalmával, majd alig 14 hónappal később, az Ausztrália elleni mérkőzésen mutatkozott be az argentin válogatottban.

 

Alejandro állandó veszélyt jelentett a Falusiak kapujára a szombat délutáni, 1-0-s sikerünk során.

 

Példaértékű labdakezelése és villámgyorsan tempója miatt a legtöbb hátvédnek, akivel szembe kerül, nehéz dolga lesz, és a védekező képességei is az erősségei közé tartoznak.

 

 

Garna összesen hat gólt szerzett és öt asszisztot jegyzett, miközben a klub színeiben már félszáz alkalommal lépett pályára, és remélhetőleg még további szereplések következnek majd.

 

A 2022-es ifjúsági FA Kupa-győztes csapatunknak is tagja volt, és egy kivételével minden fordulóban betalált, beleértve a Nottingham Forest elleni döntőben szerzett dupláját.

 

Miután már az első csapat tagjaként is megszerezte első trófeáját, amikor az elmúlt szezonban elhódítottuk a Ligakupát, Garnachonak még van ideje arra, hogy újabb és újabb elismerésekkel bővítse gyűjteményét.

 

Gratulálunk, Alejandro. További legalább 50 fellépés Vörös Ördögként!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!