23 fős utazó keret Koppenhágába

A Manchester United 23 játékossal a fedélzetén elutazott Dániába, az FC Copenhagen elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre.


Erik ten Hag alakulata szeretne oda-vissza győzelmet aratni a skandináv együttessel szemben, miután az A csoport előző fordulójában 1-0-s győzelmet szereztek az Old Traffordon.

 

A összecsapás kulcsfontosságúnak ígérkezik a Vörös Ördögök számára, ugyanis ezt követően a kvartett másik két résztvevőjével, a Galatasaray-jal és a Bayern Münchennel mérkőznek majd meg.

 

Miután a keddi reggeli sajtónyilvános edzésen lencsevégre kapták, Victor Lindelöf és Marcus Rashford is bekerült az utazók névsorába, annak ellenére, hogy különböző okok miatt a szombati, Fulham elleni idegenbeli bajnokit még kihagyni kényszerültek.

 

 

Repülőre szállhatott a fiatal Omari Forson és első európai bevetésére készülhet Aaron Wan-Bissaka is, miután a Craven Cottage-en a kezdőcsapatban kapott helyet.

 

A két csapat manchesteri összecsapásáról eltiltás miatt hiányzó Casemiro azonban ismét nem lesz hadra fogható, miután sérülést szenvedett.

 

Sérüléséből való visszatérése megfelelő felépítése érdekében Kobbie Mainoo az U19-es csapattal a szintén a dánok ellen vívandó Ifjúsági Bajnokok Ligája találkozón lesz érdekelt.

 

UTAZÓ KERET

Kapusok: Andre Onana, Altay Bayindir, Tom Heaton.

Védők: Diogo Dalot, Jonny Evans, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Sergio Reguilon, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Középpályások: Sofyan Amrabat, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Hannibal, Scott McTominay, Mason Mount.

Támadók: Alejandro Garnacho, Antony, Omari Forson, Rasmus Hojlund, Anthony Martial, Facundo Pellistri, Marcus Rashford.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

FC Köbenhavn - Manchester United (felvételről)

Bajnokok Ligája csoportkör, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!