Lindelof: Tovább építkezünk

A szombati meccs nyerőembere, Victor Lindelof tudja, hogy az eredmény most mindennél fontosabb a Manchester United számára, de azt mondja, hogy a csapat továbbra is keményen dolgozik majd a jobb szereplésért.


A Vörös Ördögök felemás hangulatban vonulnak a válogatott szünetre, miután Lindelof második félidei góljával legyőzték a Luton Townt, és legutóbbi öt Premier League-mérkőzésből a negyedik győzelmét szerezte Erik ten Hag csapata.

 

Ezzel már csak öt pont a hátrányunk a harmadik helyen álló Tottenham Hotspur mögött, és Lindelof okot ad az optimizmusra, tekintve a United folyamatos sérülésproblémáit és azt a tényt, hogy eddig még nem játszottunk csúcsformában ebben a szezonban.

 

"Több gólt akarunk lőni, és ez a következő lépés számunkra" - mondta a védő a mérkőzés után. "Jelenleg a három pont és az eredmény a legfontosabb. De utána tovább kell mennünk, tovább kell dolgoznunk és építkeznünk, és remélhetőleg gólokat tudunk lőni, lezárni a meccseket, és nem megnehezíteni a dolgunkat. De lépésről lépésre haladunk."

 

"Nem játszottunk a legmagasabb szinten, és ezt tudjuk. Továbbra is keményen kell dolgoznunk. Öt pontra vagyunk a legjobb négytől, és ez azt mutatja, hogy még ha nem is a legmagasabb szinten játszunk, akkor is tudunk eredményt elérni."

 

 

Lindelof gólja - egy közeli, magasan a hálóba vágódó labda - volt a negyedik gólja a Vörös Ördögöknél, miután korábban a Leeds United, a Burnley és az Aston Villa ellen is betalált.

 

"Mindig különleges és jó érzés gólt szerezni - nem lövök olyan sok gólt" - ismerte el a svéd. "A Stretford End előtt győztes gólt szerezni különleges érzés, és ezt ma is éreztem."

 

"Láttam, hogy a labda leesik, és arra gondoltam magamban, hogy 'csak próbáld meg elég keményen és elég magasan eltalálni'. Azt hiszem, jól sikerült."

 

"A gól után egy kicsit visszaestünk, de ahogy mondtam, a három pont volt a legfontosabb."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!