Garnacho reakciója csodálatos góljára

A Manchester United támadója, Alejandro Garnacho elismerte, hogy ''nem tudta elhinni'', hogy akrobatikus próbálkozása a hálóba talált az Everton ellen, miközben a Vörösök 3-0-s győzelmet arattak a Toffees felett a Premier League-ben.


Alig három perc telt el a Goodison Parkban, amikor Alejandro a levegőbe emelkedett, hogy kapásból ellője Diogo Dalot beadását, és Jordan Pickford felett a hálóba vágta a labdát, ezzel megnyitva a gólok sorát.


A Wayne Rooney 2011-es, Manchester City elleni találatát időző gólt, Marcus Rashford és Anthony Martial további találatai követték a Mersey-parton aratott győzelem alkalmával, amellyel a tabella hatodik helyére kapaszkodtunk fel.

 

A Sky Sportsnak nyilatkozva az Everton elleni csodálatos gólját követően Garnacho felidézte a pillanatot, és azt mondta, hogy ő maga nem látta, ahogy a labda a hálóba kerül. 


"Őszintén szólva nem tudom elhinni" - kezdte. "Csak csináltam, és nem láttam, hogyan lőttem gólt, csak aztán hallottam magam körül.

 

"Azt mondtam: 'Ó, Istenem', és számomra természetesen ez volt az egyik legszebb gól, amit valaha is lőttem. Nagyon boldog vagyok."

 


A szezonban mindössze a második gólját szerezte, de sokan emlékeznek Alejandro szólójára a 18 év alattiak FA Kupa sikerének idején, 2022-ben, a 19 éves játékos már akkor képes volt ilyen bravúros megmozdulásokra.

 

Arra a kérdésre, hogyan látja mostani gólját Rooney City elleni találatával szemben, a United fiatal játékosa tőle megszokott, őszinte választ adott.

 

"Azt mondom, nagyon hasonlít [Wayne] Rooney góljára, nem tudom, melyik a szebb" - tette hozzá. "Mindkettő hihetetlen gól."

 

"Ez egy nagyon fontos győzelem volt, és szükségünk volt erre, hogy az első hatban legyünk. Szükségünk volt erre a győzelemre, a három gólra és egy kapott gól nélküli mérkőzésre."

 

"Ez egy nagyon fontos győzelem, és készen kell állnunk a Bajnokok Ligájában a Galatasaray ellen. Győznünk kell. Aztán a hétvégén újabb győzelemre van szükségünk, hogy a legjobb négyben, vagy a legjobb négy körül legyünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!