Maguire: Intenzívebben kell játszanunk

Harry Maguire csalódottsága nyilvánvaló volt, amikor a Manchester United szombat esti, Newcastle United elleni 1-0-s vereségét követően nyilatkozott.


A Vörös Ördögök Anthony Gordon 55. percben szerzett góljának köszönhetően szenvedtek vereséget, de a St James' Parkban az este nagy részében alárendelt szerepet játszottak a Szarkák ellen.


Luke Shaw mellett a védelem közepén játszó Maguire a United egyik legjobbja volt, aki számos fontos blokkot, szerelést és labdaszerzést hajtott végre, hogy meghiúsítsa a Newcastle támadásait, és a pálya mindkét végén nagy szívről tett tanúbizonyságot.

 

De valójában a Newcastle uralta a mérkőzést, és bár a United közel járt az egyenlítéshez a mérkőzés végén, Eddie Howe úgy érzi, hogy csapata egy gólnál többel is nyerhetett volna.

 

 

"A fiúk csalódottak" - ismerte el Maguire. "Nem hiszem, hogy a saját szintünkön játszottunk. Kemény hét volt: három idegenbeli meccs hat nap alatt - de ezt nem használjuk kifogásként."

 

"Nem játszottunk elég jól, különösen az első félidőben. A második félidőben belelendültünk a játékba, és talán pontot is szerezhettünk volna. Az utolsó 10-15 percben nagy nyomást gyakoroltunk rájuk, de ez nem volt elég, és végül azt kell mondanunk, hogy a Newcastle megérdemelte a győzelmet."

 

"Túl könnyen engedtük őket a kapunk elé, úgyhogy ezen még dolgoznunk kell - csapatként, mindannyiunknak."

 

A Unitednek gyorsan lehetősége van a javításra, hiszen szerda este a Chelsea látogat az Old Traffordra.


Maguire pedig tisztában van azzal, hogy mire van szükség ahhoz, hogy a csapat javítson a szombati teljesítményén, és legyőzze Mauricio Pochettino csapatát.

 

"Tudjuk, hogy jobban kell teljesítenünk, jobban kell játszanunk, a csapatnak jobban kell teljesítenie" - mondta Maguire.


"Sokkal nagyobb intenzitással és tempóval kell játszanunk. Több párharcot kell megnyernünk - úgy érzem, hogy az első félidőben túl sok párharcot vesztettünk el, minden egy-az-egy elleni párharcban megvertek minket."

 

"Agresszívnek kell lennünk, elöl kell játszanunk, nagy tempóban kell játszanunk, de ezt ma este nem tettük meg."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!