Manchester United U18 - Wolves U18 2-0

A Manchester United U18-as csapata újabb győzelmet könyvelhetett el, miután 2-0-ás győzelmet arattak a Wolves U18 ellen Carringtonban a Premier League U18 bajnokságának aktuális fordulójában.


A mérkőzés első góljáig a 15. percig kellett várni, amikor is Gabriele Biancheri a Wolves védője szabálytalankodott a United támadójával Brayden Clarke-kal szemben.

 

A Vörös Ördögök támadója maga vállalta a büntetőt, s mivel Lewys Benjamin kapus rossz irányba vetődött, a bal alsó sarokba vágódott Brayden lövése.

 

A második félidő eleje ugyanabban az egyenletes ritmusban zajlott, mint amit az első 45 percben láthattak a szurkolók, mindkét fél részéről szép megmozdulásokat és jó meccset lehetett látni.

 

Két perccel a hosszabbítást követően azonban a Wolves védőjét, Caden Voice-t kiállították, miután megkapta második sárgalapját. Egy United akció során buktatta Zach Baumannt.

 

A mérkőzés utolsó percében Ruben Curley még megduplázta a United előnyét, amikor  sikeresen átfutott a Wolves védelmének jobb oldalán, majd ballal a hosszú kapufa mellé lőtt, ezzel megpecsételve a vendégek sorsát.

 

Ezzel a Manchester United U18-as csapatnak zsinorban a 9. bajnoki győzelme, vezetik is a tabellát hat ponttal, úgy, hogy a második helyezett Liverpool egy meccsel többet játszott náluk. December 12-én azonban meg is mutathatják nekik, kinek hol a helye, ugyanis pont velük fognak meccselni pontban délben szintén hazai pályán.

 

Összefoglaló:

 

United: Myles; Ogunneye (Kamason 61), Munro (Kingdon 61), Jackson, Mantato; Devaney (Baumann 45); McAllister, Curley; Missin (T. Fletcher 75), Biancheri, Musa.

Nem használt cserék: Murdock.

Sárgalap: Munro, Curley.

Gólok: Biancheri 15 (büntetőből), Curley 90+5.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!