Antony kikelt kritikusai ellen

Antony szemrehányást tett a Manchester United korábbi játékosainak, amiért "gonosz" kritikával illetik őt, mert szerinte semmi konstruktív javaslattal nem élnek felé, a nézeteiket pedig a "digitális bíróság" csak felerősíti, amely akár életeket is tönkre tehet.


Mióta 2022 nyarán, 85 millió fontért megérkezett az Old Traffordra, a brazil játékos nem tudott kiegyensúlyozott formában játszani. A szélső első szezonja során 8 gólt és 3 asszisztot jegyzettt 44 Unitedes tétmérkőzésén, míg ebben az idényben 15 mérkőzésen se gól, se gólpassz nem fűződik a nevéhez.

 

A 24 éves játékos a szezon során távolmaradási engedélyt kapott a klubtól, hogy tisztázza magát több nő ellen elkövetett erőszakos cselekmény vádja alól, amelyek közül mindegyiket tagadja. A vádak kapcsán Brazíliában és Angliában is beszélt a rendőrség képviselőivel. Ezt követően nem került vád alá és le sem tartóztatták.

 

Alacsony gólszerzési és gólpassz adási rátája mellett a válogatott játékost kreativitásának hiánya miatt is gyakran kritizálják. 2022 októberében a korábbi United középpályás, Paul Scholes "egysíkú játékosnak" nevezte. Idén októberben pedig Scholes korábbi csapattársa, Gary Neville "kínosnak" nevezte azt, amit Antony a manchesteri városi derbin Jéremy Dokuval szemben tett. 

 

Antony megosztotta véleményét ezen és más kritikák kapcsán is:

"Látom, hogy a klub korábbi játékosai és a média azon képviselői, akik érthetetlen módon mindenről kifejtik a gondolataikat és ezzel több ezer ember véleményét befolyásolják, kritizálnak engem, még akkor is, ha nem is játszom" - kezdte a független Unitedes YouTube csatornának, a United Standnek.

 

"De még soha nem láttam, hogy konstruktív kritikával illettek volna, amely segít abban, hogy jobb és profibb játékos lehessek."

 

"Soha, egyikük se küldött nekem egy üzenetet, hogy miként érzem magamat, különösen abban a zavaros időszakban, amelyen nemrég átmentem."

 

 

Antony hiszi, hogy a közösségi média káros módon képes felerősíteni a kritikákat.

 

"A digitális bíróság életeket tesz tönkre - nem számít a kontextus és az igazság sem."

 

"Én közben csendben építem újra magamat és tudom, hogy miként tudom a lehető legjobb fizikális és mentális állapotba hozni magamat ahhoz, hogy minden elém kerülő akadályt és kihívást le tudjak győzni, ugyanis az életem mindig erről szólt."

 

"Soha, senkitől nem kaptam semmit. Mindig meg kellett harcolnom mindenért, amit elértem. Szeretném tudni, hogy azok az emberek, akik a gonosz és igazságtalan kritikákat mondják, miként tudnának teljesíteni az én helyemben."


Guardian

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!