Onana szeretné, ha a Vörös Ördögök emelnék a színvonalat

A vasárnapi, Anfielden rendezett, gól nélküli döntetlenre végződő mérkőzésen Onana lett az első kapus április óta, aki megakadályozta, hogy a Liverpool gólt szerezzen.


A United határozottan tartotta magát a Mersey-partján, 24-es számú kapusunk pedig nyolc védést mutatott be, amivel elérte hatodik kapott gól nélküli mérkőzését az idei Premier League szezonban - az Everton kapusával, Jordan Pickforddal együtt a legjobbak a ligában ebben a mutatóban.


De a dicséretes eredmény ellenére Onana ragaszkodott ahhoz, hogy a csapatnak többet kellett volna tennie azért, hogy a kívánt három pontot elhozza.


"Mi vagyunk a Manchester United, a világ egyik legnagyobb klubja, és minden ellenféllel szemben, akivel játszunk, nyerni akarunk" - mondta Andre a MUTV-nek. "Egy pontot szereztünk, együtt harcoltunk, sok karaktert, megfelelő személyiséget mutattunk, de ez nem elég. Meg kell próbálnunk megnyerni a mérkőzéseket. Sajnos ez most nem sikerült. Magasabbra kell tennünk a mércét. Nem számít, hogy kivel játszunk, győznünk kell."


A kameruni válogatott játékos pályafutása során először játszott szurkolók előtt az Anfielden, de jól kezelte a helyzetet.

 

"Én a Manchester United kapusa vagyok, így mindenre készen kell állnom" - magyarázta Andre. "Hozzászoktam a nagy meccsekhez, nagy intenzitáshoz, ezért hoztak ide."

 

"Ez egy szép mérkőzés volt számunkra. Nagyon jó ellenféllel álltunk szemben, de megmutattuk, hogy jó játékosok vagyunk. Nagy klub vagyunk. Ezért megyünk haza egy ponttal."

 

 

Onana 15 hosszú passzt adott a mérkőzésen, köztük egy Antonyhoz tartó labdát, amely egy olyan akciót indított el, amely akár gólt is eredményezhetett volna.

 

Amikor azonban arról kérdezték, hogy ez volt-e a tökéletes teljesítmény egy kapustól, Onana inkább arra reagált, hogyan javulhat a United az ünnepi időszak előtt.

 

"Nemet mondok, mert a három pont a legfontosabb" - mondta. "Tudod, amikor az Anfieldre jössz, nagyszerű dolog lehet három ponttal hazatérni. Ahogy mondtam, ha nem kapsz gólt, az már jó, de a legfontosabb, hogy megnyerjük a meccset."

 

"Természetesen nehéz meccs volt, de ennek a nagy klubnak a tagjaként nyernünk kell. Volt néhány - nem túl sok - lehetőségünk, de nem tudtunk gólt szerezni. Így most, a következő meccsekre való felkészülés előtt, előre kell tekintenünk, mert ez nem elég. Sokkal többet kell tennünk."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!