Ten Hag: Hojlund meg fogja törni góltalanságát

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag támogatásáról biztosította Rasmus Hojlundot, hogy törje meg gólcsendjét a Premier League-ben, miután csapata gólínségben szenved az utóbbi mérkőzéseken.


Hojlundot a nyár folyamán egyes hírek szerint 64 millió fontért szerződtették az Atalanta együttesétől, ahol az előző szezonban 16 gólt szerzett.

 

Bár a 20 éves játékos volt a Vörös Ördögök házi gólkirálya a Bajnokok Ligája csoportkörében 5 találattal, a Premier League-ben 13 mérkőzésén eddig góltalan maradt.

 

"Mi nyíltak vagyunk és ő is az. Remek a mentalitása. Szerintem ő nagyon jól teljesít stressz alatt, jól kezeli az ilyen helyzeteket" - kezdte Ten Hag a West Ham elleni idegenbeli bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"De itt nem csak Rasms Hojlundról, hanem Marcus Rashfordról, [Alejandro] Garnachoról, Antony-ról, Bruno Fernandesről és Scott McTominay-ről is szó van."

 

"És ne felejtsük el a szélső védőinket se, akiknek szintén nagy részt kell vállalniuk a támadásaink építéséből. Biztos vagyok benne, hogy javulni fogunk ebben a tekintetben, különösen, ha újra teljes lesz a keretünk. Ha jobban egyensúlyban tudunk lenni, akkor több helyzetet fogunk tudni majd kidolgozni."

 

 

A Unitednek nem sikerült gólt szereznie legutóbbi három tétmérkőzésén, sorban a Bournemouth, a Bayern München és a Liverpool ellen sem.

 

"Tudjuk, hogy fejlődnünk kell, mert jól játszottunk ezeken a meccseken, de több helyzetet kellett volna kidolgoznunk, amelyeket könyörtelenebbül kellett volna kihasználnunk" - tette hozzá a holland szakember.

 

"Ez nem egy játékosról, hanem a csapatunkról szól. Mint tudják, az én filozófiám szerint 11 játékossal kell támadnunk."

 

"Jobban időzítve kell megcsinálnunk az elmozgásokat, jobb döntéseket kell hoznunk a labda birtokában, a helyzeteinket pedig sokkal könyörtelebbül be kell lőnünk." 


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

West Ham - Manchester United

Premier League, 18. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!