Amad felidézte a szerződtetésének körülményit

Amad felidézte azt a pillanatot, amikor először hallott a Manchester United érdeklődéséről.


A klubmédiának adott exkluzív interjújában a szélső felidézte azokat a varázslatos emlékeket, amikor meghallotta, hogy a Vörös Ördögök szívesen szerződtetnék őt az Atalantától.

 

Amad, aki térdsérülése után csereként tért vissza a pályára a Nottingham Forest elleni utolsó, 2023-as meccsünkön, épp akkor robbant be a Serie A-ban, amikor jött a lehetőség, hogy Angliába költözzön.

 

A 21 éves játékos csillogó arccal mesélte el azt a beszélgetést, amelyet az Atalanta egyik tisztviselőjével folytatott az átigazolásról.

 

"Emlékszem, otthon voltam, és az igazgató felhívott" - mesélte a szélső. "Azt mondta: 'Amad, a United le akar szerződtetni téged.'"

 

"Mondom: 'Tényleg? A United? Nem, nem, csak viccelsz, csak viccelsz!' Erre ő így szólt: 'De, igen.' 'Tényleg, tényleg? Oké, add ide a szerződést. Azonnal aláírom.'"

 

"Azt mondta: 'Nem, Amad, ne már'. Erre én: 'De, tényleg, ez a Manchester United. Az az álmom, hogy az Old Traffordon játszhassak.' Azt kérdezte: 'Tényleg?' Azt mondtam: 'Igen, igen, igen, igen. Add ide a szerződést, és azonnal aláírom. Ugye nem viccelsz velem, igaz?'"

 

"Azt mondta: 'Nem, ez igaz', és én nagyon boldog voltam. Egyenesen felhívtam anyukámat, és mondtam, hogy a Manchester United akar engem. Szóval nagyon boldog voltam. Gyorsan megtörtént."

 

 

Amikor az üzletről megegyeztek, az első látogatás az Old Traffordon, ahol Amad interjúkat adott, olyan élmény volt, amit soha nem felejt el a tehetséges szélső.

 

"Amikor meglátom az Old Traffordot [sóhajt]…" - vallotta be. "Emlékszem, amikor Elefántcsontparton voltam, a United minden meccsét megnéztem, a [Manchester] City ellen, a Chelsea ellen.”

 

"Néztem az Old Traffordot a tévében, és ma az Old Traffordon vagyok. Szóval nagyon meghatódtam, az egy nagyon érzelemdús nap volt számomra."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!