Amad a visszatéréséről beszélt

A Manchester United szélsője, Amad azt mondta, nagyobb hittel és égető vággyal érkezik Carringtonba, miután a közelmúltban visszatért hosszú kihagyása után.


A 21 éves játékos egy exkluzív interjúban elmondta, hogy a Nottingham Forest elleni legutóbbi kirándulásunk során, sérülésből való visszatérése után új lendülettel lépett az edzőpályára.

 

Amad az előszezonban elszenvedett térdproblémája után nem volt bevethető, miután a Sunderlandnél töltött sikeres kölcsönjáték után visszatért, de a december végi, The City Ground-on rendezett meccsre újra bekerült a csapat keretébe.

 

Sajnos betegség miatt kihagyta a hétfői, Wigan elleni FA-kupa-győzelmet, de remélhetőleg vasárnap, a Spurs ellen a Premier League-ben ismét bevethető lesz azok után, hogy a Nottingham elleni, 2-1-es vereség alkalmával csereként szerepelt.

 

"Elvesztettük azt a meccset, de most már nagyobb hittel és azzal a vággyal jöttem be, hogy segítsem a csapatot, ahogy mindig is szerettem volna, és szeretném folytatni ezt az utat" - mondta.

 

"Amikor az edző hív vagy pályára küld, mindig jelen akarok lenni, hogy segítsem a csapatot."

 

Az elefántcsontparti elmondta, hogy sokat jelentett számára, hogy Erik ten Hag bizalmát élvezte Nottinghamben, és hogy a hosszabb kihagyása után rögtön azt a feladatot kapta, hogy hatást gyakoroljon a csapatra.

 

16-os számú játékosunkat a mérkőzés 54. percében - 0-0-s állásnál, egy kiegyenlített mérkőzésen - állították be, és bár a Vörös Ördögök végül elveszítették a találkozót, Amad magabiztosságot meríthetett belőle a jobbszélső pozícióban.

 

 

"Nos, hogy őszinte legyek, nem számítottam arra, hogy ilyen hamar játszhatok" - emlékszik vissza arra, hogy a menedzser bevetette.

 

"Azt hittem, talán az utolsó 10-15 percben játszom majd, mert sérülésből tértem vissza, de az, hogy abban a pillanatban bevetett, azt jelentette, hogy az edző bízik bennem, és nagyon örültem, hogy játszhattam azon a meccsen."

 

"Jobban szerettem volna, ha megnyerjük a mérkőzést, igen, kikaptunk, de most már a következő meccsekre koncentrálunk."

 

A beszélgetés során Amad betekintést nyújtott a csapattársaival, valamint a menedzserrel való kapcsolatába.

 

"Vele dolgozni tényleg olyan dolog, ami nem mindennap történik meg" – kezdte a szélső Erikről.

 

"Ő egy olyan ember, aki keményen akar dolgozni, még az edzéseken is, és amikor lassan haladsz, odahív, és azt mondja, hogy csináld keményebben."

 

"Szeretem az ilyen edzőket, akik tudatják veled, hogy keményen kell edzened. Jó a kapcsolatom vele."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!