Hojlund: A pozitívumokat kell magunkkal vinnünk

A Manchester United támadója, Rasmus Hojlund szerint a Vörös Ördögöknek a pozitívumokat kell magukkal vinniük a Tottenham Hotspur ellen elért 2-2-es döntetlenjükből, annak ellenére, hogy kétszer is eltékozolták vezetésüket az Old Traffordon.


A dán játékos sorozatban második hazai bajnokiján talált az ellenfelek hálójába, amikor Marcus Rashford akciója végén már a mérkőzés korai szakaszában védhetetlenül a kapuba zúdította csapata vezetőgólját.

 

Amellett, hogy kiérdemelte a mérkőzés legjobbja elismerést is, Rasmus a 90 perc során végig nagyon veszélyesen játszott, mostani találatával pedig már ő a csapat házi gólkirálya, minden sorozatot figyelembe véve 7 találatával.

 

Bár Erik ten Hag legénysége csak egy pontot tudott otthon tartani, Hojlund igyekezett előre tekinteni az előttük álló téli szünetre.

 

"Beszéltünk a szünetben arról, hogy nem szabad fejben kikapcsolnunk a vezetés birtokában, így egy kicsit kiábrándító [hogy ilyen gyorsan gólt kaptunk]" - kezdte Rasmus a mérkőzés értékelését.

 

"A pozitívumokat kell magunkkal vinnünk, de az csalódással tölthet el minket, hogy kétszer is vezettünk."

 

"Ilyen előfordul, de azt gondolom, hogy ezt leszámítva jó mérkőzést játszottunk."

 

 

A 20 éves válogatott csatár remekül játszott össze Rashforddal a hazaiak második találatát megelőzően is, ezzel ráerősítve azokra a véleményekre, hogy a kapcsolatuk egyre jobban elkezdett alakulni.

 

Amellett, hogy örül, ha segítheti a csapat 10-esét, Hojlund hajthatatlan azt illetően, hogy hétről-hétre egyre jobb a Marcusszal való együttműködése.

 

"Örültem, hogy gólpasszal tudtam ma segíteni Marcust, mert ő már számtalanszor adott asszisztot nekem a szezon során" - tette hozzá.

 

"Boldog voltam, hogy valamit vissza tudtam neki adni ezekből, nekünk pedig a pályán és azon kívül is nagyon jó a kapcsolatunk."

 

"Ő egy remek srác."

 

Mivel csak két hét múlva lép pályára legközelebb a csapat - egy Newport County vagy Eastleigh elleni FA-kupa mérkőzésen - Rasmus elmondta, hogy már nagyon várja, hogy egy üzemszünetet követően forduljanak rá a hó végi feladataikra.

 

"Igen, [a téli szünet] bizonyos szempontból fontos dolog, de közben mi mindig futballozni akarunk."

 

"Viszont fontos időt együtt tölteni a szeretteiddel is, illetve pihenni."

 

"Jó lesz, hogy most lesz néhány szabadnapunk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!