Ratcliffe szurkolókkal és közösségi vezetőkkel találkozott

Sir Jim Ratcliffe szurkolói képviselőkkel és helyi közösségi vezetőkkel találkozott hétfőn Manchesterben, egy nappal a Tottenham Hotspur elleni 2-2-es Old Traffordon elért döntetlent követően.


Az INEOS elnöke, aki vasárnap az igazgatói páholyban Sir Alex Ferguson mellett foglalt helyet, először nézte meg élőben a Unitedet, mióta szenteste bejelentésre került, hogy kisebbségi tulajdonrészt szerzett a klubban.

 

Míg az ügylet a szabályozó bizottság jóváhagyására vár, Sir Jim nem vesztegeti idejét az elmúlt napokban azt illetően, hogy minél jobban megismerje a klubot az Old Traffordon és Carringtonban tartott sorozatos találkozói keretében.

 

 

Hétfőn Sir Jim a klub Szurkolói Tanácsadó Testületének tagjaival és a független Manchester United Szurkolók Szövetségének (MUST) vezetőivel találkozott az Old Traffordon, hogy bemutatkozzon és megismerje a szurkolók nézőpontját. Emellett videós hívásban is részt vett a klub nagyobb szurkolói képviseletét tömörítő Szurkolói Fórumon.

 

Később Trafford és Greater Manchester számos helyi közösségi vezetőjével volt találkozója, hogy megvitassák a United szerepét a helyi közösségben és az Old Trafford potenciális felújítását.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!