Hugill góllal debütált

Joe Hugillnak mindössze három perc kellett ahhoz, hogy betaláljon a Burton Albionban a debütáló mérkőzésén, miután hétfő este csereként állt be a Derby County ellen.


A Manchester United támadója - aki új szerződést írt alá az Old Traffordon, mielőtt a múlt héten kölcsönbe csatlakozott a Burton-höz - a kispadról szállt be, hogy 2-2-nél egalizáljon, de a feljutást üldöző Kosok a mérkőzés késői szakaszában Conor Hourihane révén megszerezték a győzelmet érő találatot.

 

Az új főnök, Martin Paterson számára ez egy vesztes kezdést jelentett, de rengeteg pozitív jelet mutattak a League One-ban előttük álló feladatokra.

 

Amikor a Burton hivatalos médiája megkérdezte tőle, gondolt-e arra, hogy ilyen nagyszerű debütálása lesz a klubnál, azt válaszolta: "Talán nem ilyen gyorsan, de mindig is tökéletes kezdést képzeltem el magamnak. Három perc alatt gólt szerezni nagyon jó. Már csak össze kell szednem magam újra, hogy megpróbáljam megszerezni a következőt. Ez egy olyan eset volt, amiben néha túl sokáig vársz, de amint elnéztem a vállam mögött, tudtam, hogy van időm, így összeszedtem magam, majd a sarokba vágtam a labdát."

 

 

Az új menedzser, Paterson már szorosan együtt dolgozik új csatárával, aki a hétvégi, Charlton Athletic elleni mérkőzésen szeretne bekerülni a csapatba.

 

"Azt mondta, hogy folytassuk, és nyilván jönni fognak a lehetőségek" - tette hozzá Hugill. "A lehetőségek jönni fognak. Dolgoznunk kell továbbra is keményen az edzőpályán, és akkor jönni fognak. Nagyon élveztem, az összes srác nagyon rendes volt hozzám, és segítettek a beilleszkedésben is.”

 

"Nyilvánvaló, hogy egy új menedzser érkezett ,nagyjából ugyanebben az időben, és megpróbálja átadni az elképzeléseit. Mivel ő is csatár volt, megmutathatja nekem, hogy ő mit csinált, és megpróbálhat javítani a játékomon.”

 

"Ez volt a hazai debütálásom [szombaton], és remélhetőleg megismételhetem ezt a gólt, és szerezhetek még egyet-kettőt."

 

Hugillnek már van némi felnőtt tapasztalata az Altrinchamnél töltött kölcsönidőszakából.

 

A 20 éves játékos - aki a Sunderlandtől szerződött a Vörös Ördögökhöz - Erik ten Hag irányítása alatt a kispadon ült, és gólt szerzett a Leeds United elleni, szezon előtti győzelem alkalmával Oslóban.

 

Reméljük, hogy erre a kiváló kezdésre tud építeni a Burtonban!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!