Hojlund egy mentális szörnyeteg

Ruben Selles, a Reading vezetőedzője érdekes interjút adott, amelynek során Rasmus Hojlundot "mentális szörnyetegnek" nevezte.


Selles az FC Copenhagen-nél dolgozott együtt Hojlunddal Jess Thorup segédedzőjeként, és el volt ájulva a fiatalember erős jellemétől és gondolkodásmódjától, és ezt a témát a United hivatalos klubmagazinjának adott nagyinterjújában is felvetette.

 

A Királyiak főnöke, Selles így nyilatkozott: "Azt hiszem, Rasmus esetében elvárható, hogy a világ egyik legjobb csatáraként értékeljék, de szerintem akkor válik igazán azzá, amikor csapata, a United a mostaninál jobbá válik. Szerintem csak jobb dolgokat várhatunk tőle a Manchester United mezében."

 

"Ő egy mentális szörnyeteg. Mentális szörnyeteggé fejlődött. Jó családja van, akik gondoskodnak róla. A két testvére az FC Copenhagen-ben játszik, tulajdonképpen az első csapatban. Egyikük még a csapatban is ott volt, amikor az Old Traffordon játszottak."

 

"És a környezete nagyon erős, ez nem túl gyakran van meg egy fiatal, tehetséges játékosnál Koppenhágában, hogy ilyen mentalitással rendelkezzen."

 

"A Premier League-ben a legnagyobb a kitettség a világon, és amikor hibázik, mindenki erről beszél, de ez csak a folyamat része, és jobb játékossá fog válni, erősebb lesz a meccseken és fejben is ezen a folyamaton keresztül."

 

"Minden más sorozatban briliáns volt, briliáns volt a United számára."

 

"Szerintem csak idő kérdése, hogy összekapcsolódjon a szurkolókkal, és amint ezt a "áttörést" meg fogja tenni, hihetetlen lesz."

 

 

Hojlund egyetért azzal, hogy a mentalitása az egyik nagy előnye, ahogyan ezt a Unitednek adott exkluzív interjúban is megerősítette.

 

"Határozottan úgy gondolom, hogy ez az egyik erősségem" - mondta. "A mentalitásom."

 

"Nem szeretek elbújni. Szeretem megmutatni a személyiségemet és a karakteremet. És ez az, ami engem ide hozott, és ami magasabb szintre juttathat."

 

"Többre is tudok jutni általa, ez az, amit megpróbálok megtenni. Próbálok minden nap jobb lenni. Próbálom hajtani magam. És ha van valami, amiben nem vagyok elég jó, akkor mindent megteszek, hogy az legyek."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!