A játékosok visszatértek az edzőpályára

A Manchester United játékosai kedden reggel - a téli szünetről visszatérve - Carringtonban ismét munkába álltak.


Mivel két hét választja el a Tottenham elleni 2-2-es döntetlent és a következő találkozót, a vasárnapi, Newport County elleni FA-kupa-negyeddöntőt, Erik ten Hag megengedte csapatának, hogy a múlt héten egy kis pihenőt tartson.

 

Sofyan Amrabat és Andre Onana Marokkóval, illetve Kamerunnal az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel, de a többi játékosunknak megadatott a lehetőség, hogy a barátok és családtagok körében pihenjen és regenerálódjon.

 

A Vörös Ördögök közül többen is megosztották a közösségi médiában a nyaralásukról készült képeket, de a figyelem most már visszatért a futballra és a közelgő, Rodney Parade-i fellépésre. A negyedosztályú Newport legyőzte az Eastleigh-t a harmadik forduló múlt heti visszavágóján, így a két csapat először találkozik egymással.

 

A szünet előtt Ten Hag kijelentette, hogy január lesz az a hónap, amikor a sérülésekből fakadó gondjaink enyhülni kezdenek, és Lisandro Martinez a Spurs ellen visszatért a pályára, míg Casemiro az Old Traffordon már a cserepadon ült.

 

 

Harry Maguire és Luke Shaw mostanra már a keretben szerepelhet a legújabb fotók tanúsága szerint, bár az még nem világos, hogy a hétvégén bevethetőek lesznek-e.

 

Shaw a West Ham United elleni 2-0-s vereség óta nem lépett pályára, ez közvetlenül karácsony előtt történt, bár a Tottenham elleni mérkőzésen becserélték, míg Maguire egy olyan problémából lábadozik, ami miatt a december 12-i, Bayern München elleni hazai Bajnokok Ligája-összecsapás első félidejében le kellett őt cserélni.

 

A páros kedden jelen volt az esős és szeles körülmények között megtartott edzésen, mivel Manchester is megérezte a Jocelyn vihar hatásait, amely jelenleg az Egyesült Királyságban tombol.

 

Maguire és Shaw pedig az edzésen készült fotókon is látható, amint a csapat többi tagjával együtt labdáznak.

 

Amadot - aki az utóbbi időben hiányzott - szintén látták Carringtonban, a fiatal akadémisták, Omari Forson és Kobbie Mainoo mellett.

 

Amrabat és Onana mellett Victor Lindelof, Tyrell Malacia, Anthony Martial és Mason Mount a United további megerősített hiányzói a dél-walesi mérkőzés előtt.

 

Ten Hag a pénteki sajtótájékoztatóján friss információkkal szolgálhat a kvartettről.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!