Kémek a pletykafészekben 8.rész

Ferguson kijelentette, nincs valós érdeklõdés Sneijder iránt, így még mielõtt a lapok ismét teljes erõbedobással ontanák a pletykákat különbözõ játékosokról, nézzük az utóbbi idõben kik szerepeltek a címlapokon.


Érkezõk:

Wesley Sneijderrõl most sok szót nem írnánk, mindenki olvashatta a híreket vele kapcsolatban, naponta kerül elõ róla cáfolat cáfolatának a cáfolata szinte. Legutóbbi, Fergie által tett nyilatkozat szerint nincs valós alapja annak, amiket a United és a holland kapcsolatáról írnak a lapok, így egyelõre ebben maradhatunk. (hozzátéve, hogy sok esetben amit Ferguson a lapok felé nyilatkozik, totál nem egyezik azzal, amit lép utána - a szerk.)

Legfrissebb hírek arról szólnak, hogy az Arsenal elõl a klub szeretné megszerezni Juan Matát. Nem lenne egyszerû feladat, mert a fiatal szélsõt a Chelsea, Liverpool, Malaga, Real, Barca, Man City is akarja.

Ismét elõkerült Daniele De Rossi neve, mint lehetséges érkezõ, bár a Roma mindent meg is tesz, hogy megtartsa játékosát és kijelentették, De Rossi nem eladó.

 

 

Steven Defourt a Lokomotív Moszkva szeretné leigazolni 8 millió fontért, de a Standard Liege nem adja annyiért és remélik, a United kifizeti a 11 millió fontot, mely Defour kivásárlását jelentené.

Egyes források szerint a Vörös Ördögök megfigyelõket küldtek, hogy információkat gyûjtsenek Teteh és Mohamed Banguráról. Az AIK Solna két támadójáért a Liverpool és a Tottenham is érdeklõdik.

Marek Hamsik neve is szóba került, mint alternatíva arra az esetre, ha sem Nasri, sem Sneijder nem érkezik.

A brazil Adryan is kiszemeltek között szerepel, a lapok szerint mindenképp. A 16 éves támadó középpályás au U17-es világbajnokság alatt hat mérkõzésen 5 gólt ért el, a hírek szerint Ferguson mindent elkövet, hogy leigazolja a Tottenham és a Real elõl. Ha érkezne Adryan, követhetné azt a Rafael Leaot, akit márciusban szerzett meg Sir Alex a Flamengo csapatától.


Távozók:

Tomasz Kuszczak szinte biztosan távozik, hiszen nem is utazott el a csapattal az Egyesült Államokba. Hogy hova lép a lengyel, még kérdéses. Az Aston Villa szeretné leigazolni, de legesélyesebbnek a West Bromhoz való visszatérést mondogatják, ám idõ közben a Bayer Leverkusen is beszállhat a 29 éves játékosért folyó harcba, akiért kb. 3 millió fontot kellene fizetnie a vevõnek.

Darron Gibson minden bizonnyal nem távozik a Sunderlandhez, hiszen nem tudtak megállapodni bérezésérõl.

A Hull City újabb United fiatalt elcsábítana, ezúttal Robbie Brady a kiszemelt, míg a Bolton Danny Welbecket szeretné kölcsön venni.

 


fanatics

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!