Csapathírek a Newport meccs előtt

Erik ten Hag felfedte terveit a Newport County elleni 4. fordulós FA-kupa mérkőzést megelőzően.


A Vörös Ördögök vasárnap, magyar idő szerint 17:30-tól lépnek pályára a negyedosztályú ellenféllel szemben a Rodney Parade-on, amely a két klub történetének első összecsapása lesz.

 

Miután a mérkőzésre a téli szünetet követően kerül majd sor, így remélhetőleg frissen és energikusan tud majd a csapat a dél-walesi "óriásölés" elkerülésével egy újabb lépést tenni a Wembley-felé vezető úton.

 

Mivel Andre Onana a kameruni válogatott tagjaként az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel, így a kapuban Altay Bayindir fog majd állni. Sofyan Amrabat szintén az Elefántcsontparton megrendezésre kerülő kontinenestornán vesz részt, így ő se lesz bevethető.

 

Vannak kérdőjelek Jonny Evans és Marcus Rashford játékát illetően, mivel pénteken mindketten beteget jelentettek Carringtonban, de Harry Maguire, Lisandro Martinez, Luke Shaw és Casemiro is játékra alkalmas állapotnak örvend.

 

"Erős csapatunk áll rendelkezésre és még van néhány sérültünk, mint [Victor] Lindelöf és [Tyrell] Malacia" - kezdte a menedzser a klubmédiának adott exkluzív interjúját.

 

"Ma reggel Rashford és Evans is betegségről számoltak be. Szóval majd meglátjuk, hogy milyen gyorsan gyógyulnak. A többiek tekintetében azonban több visszatérőnk is lesz, mint Martinez, Shaw, Maguire és Casemiro, ami jó dolog."

 

 

Ten Hag hivatalos sajtótájékoztatója keretében arról is beszélt, hogy nem becsüli alá a vasárnapi ellenfél jelentette erőpróbát, amelyet várhatóan remek hangulatban vívnak majd meg Newportban.

 

"Az Ajaxnál is játszottunk néhány alacsonyabb osztályú csapat ellen" - tette hozzá.

 

"Mindig a megfelelő hozzáállással és tudattal készültem nagy klub élén egy alacsonyabb osztályú ellenfél ellen és egyáltalán nem vagyunk olyan helyzetben, hogy bármilyen ellenfelet is lebecsüljünk. Szóval nem is fogunk így tenni."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Newport - Manchester United

FA-kupa, 4. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!