Mainoo: Ez karrierem egyik nagy pillanata

A Manchester United középpályása, Kobbie Mainoo arról beszélt, mekkora dolog volt az első felnőtt gólja tétmérkőzésen.


A saját nevelésű fiatalember az idei szezonban verekedtek be magát Erik ten Hag csapatába, a rendkívül tapasztalt Casemiro partnere volt a középpálya motorjában, amikor a Vörös Ördögök 4-2-re legyőzték a Newport County-t az FA-kupa negyedik fordulójában.

 

Mainoo nagy pillanata a 13. percben érkezett el, amikor Diogo Dalot passzát mértani pontossággal a háló alsó sarkába irányította, és ezzel megszerezte első találatát a felnőtt csapatban.

 

"Köszönöm" - mondta az MUTV műsorvezetőjének a Rodney Parade-en rendezett mérkőzés után. "Ez egy nagy mérföldkő a karrieremben, hogy megszereztem az első gólomat. Már régóta álmodtam erről a pillanatról. Elképesztő volt."

 

 

A United ezzel a találattal már 2-0-ra vezetett, de a negyedosztályú csapat visszakapaszkodott, és nem sokkal a folytatás után egyenlített. Mainoo azonban végig megőrizte a nyugalmát, és segített a Vörös Ördögöknek, hogy simán bejussanak az ötödik fordulóba.

 

"Csak vissza az alapokhoz" - mondta. "Remek játékosaink vannak, akik bármikor képesek gólt szerezni. Így 2-2-nél sem volt pánik. Csak térjünk vissza azokhoz a dolgokhoz, amikben jók vagyunk. 0-0-ról indultunk, hogy újra gólt szerezzünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!