Antony erre a teljesítményre szeretne építeni

Antony úgy véli, hogy a kemény munka kezd kifizetődni, és a Newport County elleni 4-2-es győzelem során nyújtott lenyűgöző teljesítményére szeretne építeni.


A brazil válogatott játékos segített a Vörös Ördögöknek abban, hogy simán bejussanak az FA-kupa ötödik fordulójába, ahol Erik ten Hag csapata a Bristol City vagy a Nottingham Forest ellen léphet pályára idegenben.

 

Miután asszisztot jegyzett Bruno Fernandes nyitó találatához, Antony a második félidőben egy higgadt befejezéssel szerezte meg újra a vezetést a Unitednek, miután Luke Shaw próbálkozása kipattant a kapufáról.

 

Ez volt az első gólja a tavaly áprilisi, Forest elleni Premier League-győzelem óta, és meg van győződve arról, hogy még a szezon vége előtt sokkal több találata lesz, amiről a menedzser vasárnap azt mondta, hogy megkövetel a szélsőitől.

 

"Tudom, hogy nem volt könnyű szezon" - ismerte el. "Csapatként nem értük el azokat az eredményeket, amelyeket szerettünk volna, de soha nem hagytuk abba a munkát, és arra összpontosítottunk, hogy mit kell tennünk a fejlődés érdekében.”

 

 

"Keményen küzdöttem azért, hogy elérjem azokat a szinteket, amelyeken ennél a klubnál játszhatok. Tudom, hogy építhetek a tegnapi teljesítményemre, és továbbra is megmutathatom a kvalitásaimat.”

 

"Nap mint nap hajtottam magam a jobb teljesítményért. Továbbra is teljesen bezárkózom, hogy fejlődjek és azt a futballt játsszam, amire a Manchester United szerződtetett.”

 

"Az egész klub, minden szurkoló a legjobbat érdemli mindannyiunktól" - tette hozzá. "A United a világ egyik legfontosabb klubja, ahol mindenki játszani akar, és én is itt akarom felépíteni a saját történetemet."

 

Antony következő feladata csütörtök este lesz a Premier League-ben, amikor a United a Wolveshoz utazik.

 

A mérkőzés az évben mindössze a második lesz a PL-ben, a Vörös Ördögök pedig szeretnének némi lendületet venni és megmutatni, hogy képesek erősen befejezni a szezont.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!