Wolverhampton Wanderers 3-4 Manchester United

Két góllal is vezettek a Vörös Ördögök, de egyenlített a Wolves, ám Mainoo találata a három pontot eredményezte!


Igen erős kezdőcsapatot küldött a pályára Erik ten Hag, aki Rashfordnak is helyet adott.

 

Hamar betalált a kapuba a United Rashford révén, Dalot tette középre, Hojlund tálalt Rashford elé, aki 17 méterről okosan tekert a bal sarokba.

 

A gól felébresztette a hazaiakat. Egyre többet birtokolták a labdát a Farkasok, volt, hogy a vendégek nem tudtak kijönni térfelükről percekig, ám komoly hazai helyzet nem alakult ki.

 

Néhány alkalommal kisebb feladatokat adtak a hazaiak Onanának, amiket a kapus biztosan megoldott.

 

A 22. percben megduplázta előnyét a manchesteri alakulat. Rashford remekül gurított Shaw elé, aki futtában középre lőtt, Hojlund a kapu torkában megelőzte a kapust és védőjét és a hálóba juttatta a játékszert.

 

A 26. percben jobbról végezhetett el szabadrúgást Fernandes, a labda remekül szállt a tizenhatoshoz, ahol Casemiro fejelt, de nem talált kaput.

 

Öt perccel később Hojlund előkészítése után Fernandes lőtt laposan, de a labda elkerülte a kaput. 

 

A játékrész utolsó harmadában megint próbáltak helyzetet kialakítani a hazaiak, de a manchesteri védelem mindig a helyén állt, így nem jutott sok öröm a Wolves drukkereinek.

 

Sőt, a szünet előtt Garnacho kiugratását Hojlund lőtte a kapuba, de mivel lesen volt, a gól érvénytelen volt.

 

A ráadásban Fernandes szabadrúgását fejelte a kapuba Casemiro, ám ő is lesen volt, így maradt a kétgólos előny.

 

Nagyon szép támadással indult a második félidő, Fernandes indította saját térfeléről Garnachot, aki a jobb oldalon elfutva visszagurított az érkező csapatkapitány elé, a portugál lövését azonban blokkolta a védelem.

 

Közel járt a szépítéshez a Wolves. Jobbról érkező szabadrúgás Kilman fejelte kapura Onana mellett, Martinez mentett a gólvonal előtt. A kapus nagyon rosszul mozdult ki!

 

Óriási védést mutatott be Sa az 55. percben. Garnacho játszott Hojlundhoz, aki 7 méterről lőhetett, de nem tudott túljárni a hazaiak kapusának eszén. 

 

Újabb szépítési lehetőség volt a Wolves előtt, Ait-Nouri ment el Dalot mellett, beadásába Dawson ért bele a kapu előterében, de a labda nem a kapuba pattant, pedig Onana már verve volt. Pillanatokkal később Cunha akart a jobb felső sarokba tekerni, de fél métert tévedett.

 

Tizenegyest kapott a Wolverhampton a 68. percben, amikor is Neto esett el Casemiro belépője után. Sarabia tette le a labdát a büntetőpontra és higgadtan lőtt a kapu közepébe, 1-2.

 

Szerencsére hamar tudott reagálni a csapat, egy szöglet után a csereként beállt McTominay fejese kötött ki a hálóban, 3-1 a Vörös Ördögöknek!

 

A harmadik gól meglepte a hazaiakat és percekig nem tudtak mit kezdeni a kialakult helyzettel. De összeszedték magukat és egyre többet próbáltak támadni, leginkább a jobb oldalon. 

 

A 85. percben egy szöglet szállt a kapu elé, a manchesteri védelem tisztázott, de Dawson visszatette a játékszert, amit Kilman lőtt közelről a kapuba, 2-3.

 

Manchesteri szöglet után kontráztak a hazaiak, a támadás végén Neto lőtte ki a sarkot, egyenlítettek a Farkasok! 

 

Mi volt itt a végén? Mainoo egy csel után betört a tizenhatosra és 15 méterről zseniálisan csavart a hosszú alsóba, 4-3 a Unitednek!

 

Több gól már nem esett a meccsen, melynek legnagyobb részében a manchesteriek voltak mezőnyfölényben, ám közel jártak ahhoz, hogy győzelem nélkül maradnak.

 

 

Premier League, 22. forduló
Wolverhampton Wanderers 3-4 Manchester United
Molineux Stadium

 

Vezette: Jarred Gillett

 

Wolves: Sa - Kilman, Dawson, Toti(Fraser 83.) - Semedo, Lemina, Doyle(Gomes 82.), Doherty(Ait-Nouri 55.) - Neto, Cunha - Bellegarde(Sarabia 64.)
Nem használt cserék: Bentley, Bueno, Chirewa, Hodge

 

United: Onana - Dalot, Varane, Martinez(Maguire 86.), Shaw - Mainoo, Casemiro(McTominay 73.) - Garnacho(Evans 92.), Fernandes, Rashford(Antony 73.) - Hojlund(Forson 86.)
Nem használt cserék: Bayindir, Diallo, Eriksen, Kambwala

 

Gólszerző: Sarabia 71' (11-es), Kilman 85', Neto 90+5' illetve Rashford 5', Hojlund 22', McTominay 75', Mainoo 90+7'

 

Sárga lap: Dawson, Cunha illetve Casemiro, Martinez, Onana, Garnacho


 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!