Mainoo álomországban érzi magát

Kobbie Mainoo "valóra vált álomként" jellemezte szenzációs győztes gólját a Wolves ellen - az első Premier League-gólját a Vörös Ördögök színeiben.


A 18 éves játékos a 97. percben döntötte el a lüktető mérkőzést, amikor átrohant a Wolves védelmén, és csodás mozdulattal a hosszú alsóba tekert. És nem tudta leplezni örömét, amikor közvetlenül a végső sípszó után a TNT Sportsnak beszélt.

 

"Még mindig nem tértem magamhoz, őszintén szólva még mindig úgy érzem, mintha álmodnék" - vallotta be Kobbie. "Ez egy olyan kemény hely, ahol nagyon nehéz játszani, jók hazai pályán, úgyhogy muszáj volt megszereznünk a győzelmet."

 

 

Mainoo már a második egymást követő mérkőzésen talált be, miután a múlt hétvégi, Newport County elleni FA-kupa-negyedik fordulós győzelem alkalmával is gólt szerzett.

 

A középpályást a Molineux-ban nyújtott teljesítménye miatt a szurkolók a meccs emberének is megválasztották a szavazáson.

 

Az elmúlt nyolc mérkőzésen kezdő volt, Mainoo pedig minden lehetőséget élvez, amit kap.

 

"Elképesztő volt elkezdeni játszani a Premier League-ben a nevelőklubom színeiben" - mondta Kobbie.

 

"Most csak próbálok egy jó sorozatot összehozni, több meccset nyerni és igazi lendületet venni."

 

Úgy érzi, hogy Bruno Fernandes csapatkapitánnyal együtt játszani csak előnyére vált a fejlődésének az első csapatba való berobbanása során.

 

"Ő egy jó példakép, akire fel lehet nézni a pályán is. Ez nagyon jó" - tette hozzá Mainoo.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!