Mainoo a januári hónap legjobbja

A Manchester United középpályása, Kobbie Mainoo arra törekszik, hogy tovább folytassa azt a lendületet, amelynek köszönhetően az elmúlt hetekben állandó tagja lett Erik ten Hag kezdő tizenegyének.


A 18 éves játékos - aki csak november végén lépett először pályára a Premier League-ben - januárban a United három mérkőzésén minden percet a pályán töltött, és a szurkolók által a Hónap Játékosa szavazáson elismerésben részesült.

 

Kobbie végzett az élen a szurkolói szavazáson, így első alkalommal nyerte el a díjat.

 

A trófeát pénteken vette át a Vörös Ördögök carringtoni edzőbázisán, az ezt követő fotók pedig remek látványt nyújtanak.

 

Mint már említettük, Mainoo a Vörös Ördögök januári hónapjában a Wigan Athletic, a Tottenham Hotspur és a Newport County elleni mérkőzésekről egyetlen másodpercre sem hiányzott.

 

37-es számú játékosunkat választották a mérkőzés emberének a Wigan elleni 2-0-s győzelem után az FA-kupa harmadik fordulójában, majd a következő fordulóban, a Newport elleni 4-2-es idegenbeli diadal alkalmával megszerezte első felnőtt gólját.

 

 

Miután csütörtökön a januári szezon kiemelkedő eredményeiért díajzták, az akadémián végzett játékos a nap folyamán újabb pozitív benyomást tett, és drámai körülmények között megszerezte első Premier League-találatát.

 

A 97. percben szerzett győztes találata a Wolves ellen - nem sokkal azután, hogy a Farkasok 3-3-ra kiegyenlítettek a februári nyitómérkőzésen - minden bizonnyal különleges volt, és olyan pillanat, amelyre még sokáig emlékezni fogunk.

 

Az elmúlt hetekben nyújtott teljesítménye alapján a középpályás várhatóan szerepet kap a vasárnapi, West Ham elleni Premier League-meccsen, amikor Ten Hag csapata visszatér az Old Traffordra a 15:00-kor kezdődő mérkőzésre.

 

Még egyszer gratulálunk a díjhoz, Kobbie - kíváncsian várjuk a folytatást!


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!