Hojlund elmagyarázta gólörömét

Rasmus Hojlund tökéletes ajándékot kapott 21. születésnapjára azzal, hogy a Manchester United 3-0-ra megnyert Premier League-győzelmének nyitó találatát szerezte a West Ham ellen.



A dán válogatott támadó átvette Casemiro passzát, megcsinált egy cselt, és megállíthatatlanul lőtt jobb lábbal a Kalapácsosok kapusának, Alphonse Areola kapujának alsó sarkába.

 

Rasmus szaladt a hazai szurkolók elé, és úgy tűnt, hogy a bal lábát képzeletbeli gitárként használja, az Old Trafford híveinek nagy örömére.

 

Az Álmok Színházában látott ünneplés minden bizonnyal nagy figyelmet kapott a közösségi médiában.

 

Alejandro Garnacho második félidőben szerzett duplája fontos győzelmet jelentett Erik ten Hag csapatának, és amikor a Kalapácsosok elleni diadalt követően a klubsajtónak nyilatkozott, Rasmus bepillantást engedett abba, hogy miért pengette a húrokat a 21. születésnapján...

 

 

"Amikor nyáron a barátaimmal voltam, azt mondták, hogy ezt kellene tennem, de én nem tettem meg" - mondta.
"A barátom emlékeztetett rá, amikor egy rövid időszakot Dániában töltöttem, hogy meg kellene tennem."

 

"Ez megragadt bennem, és úgy gondoltam, adok neki egy esélyt. Még csak nem is hazudok, kaptam egy gitárt karácsonyi ajándékba, de még nem használtam" - tette hozzá.

"Meglátjuk, talán elkezdek majd gitározni."

 

Hojlundnak ez volt a negyedik gólja a Premier League-ben ebben a szezonban, az Aston Villa és a Tottenham elleni, Old Traffordon szerzett találatokat, valamint a csütörtöki, Wolves elleni 4-3-as győzelem alkalmával a Molineux-ban elért közeli találatot követően.

 

A skandináv csatár egyre jobban megtalálja helyét a Unitedben, és azt mondja, ez még csak a kezdet.

 

"Még nem végeztem" - mondta.
"Éhes vagyok a további gólokra, továbbra is gólt akarok szerezni, fejlődni és feljebb jutni, és további győzelmeket szerezni. Tovább csiszolódni a csapattársaimmal. Jelenleg élvezem a dolgot."

 

Hojlund és a United következő feladata a jövő hétvégén egy nehéz idegenbeli mérkőzés lesz a Villa ellen, amely ellen a Boxing Dayen szezonbeli első Premier League-gólját szerezte.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!