Dan Ashworth lehet a United új sportigazgatója

A Manchester United azt tervezi, hogy hivatalosan is megkeresik a Newcastle United sportigazgatóját, Dan Ashworh-öt.


A Sky Sports és a The Athletic értesülései szerint a Vörös Ördögök újdonsült tulajdonosa, Sir Jim Ratcliff azt tervezi, hogy hivatalosan is megkeresik a Szarkákat és megpróbálják tőlük elcsábítani jelenlegi sportigazgatójukat, Dan Ashworth-öt. Az 52 éves szakember a Unied új tulajdonosának listáján az első helyen áll a hírek szerint, a források pedig azt is hozzá tették, hogy Ashworth is nyitott a válásra.

 

A Newcastle valószínűleg nem szívesen válna meg jelenlegi sportigazgatójától, aki mindössze 2 éve csatlakozott a Szarkákhoz, de megfelelő kompenzáció ellenében nagyon is elképzelhető, hogy létrejön az üzlet. 

 

Az új tulajdonos állítólagos tervei szerint viszont szeretné, ha nyárig létrejönne a megállapodás, hogy Ashworth már felügyelni tudja a nyári átigazolásokat az INEOS korszak kezdetétől fogva.

 

 

A Sky Sports News vezető riportere, Kaveh Solhekol az alábbiakat mondta:

 

"Sir Jim Ratcliff nem vesztegeti az idejét, ami nagyon fontos. Már ott van neki Sir Dave Brailsford, aki áttekinti a klub teljes helyzetét, leigazolta Omar Berradát, aki pedig a Manchester City-nél töltött be magasabb pozíciót."

 

"A kulcsfontosságú pozíció, amit a szurkolók is nagyon szeretnének, hogy a megfelelő ember töltsön be, az a sportigazgatói, mert nyílt titok, hogy a Manchester United nem teljesít túl fényesen az átigazolások terén, Dan viszont olyas valaki, aki kiemelkedően végezte munkáját a West Bromnál, a Brightonnál és most a Newcastle Unitednél is."

 

"A labdarúgó szövetségnél is kiváló munkát végzett, egy teljesen új, fiatal angol csapatot hozott létre Gareth Southgattel szorosan együtt működve."

 

"Nagyon jó hírneve van az angol labdarúgás köreiben és azt gondolom, hogy nagy puccs lenne, ha a Manchester Unitednek sikerülne őt megszerezni a Newcastle-től."


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!