Maguire: Még mindig csak zárkózunk

Harry Maguire szerint a győzelmeknek folytatódniuk kell a Manchester United számára, miközben üldözzük az előttünk álló csapatokat, és a Bajnokok Ligája-szereplést szeretnénk biztosítani a következő szezonra.


A Vörös Ördögök zsinórban három Premier League-győzelmet arattak a vasárnapi, Luton elleni mérkőzést megelőzően, ami a legjobb sorozatunk a ligában ebben a szezonban.


A mostani formánknak köszönhetően felzárkóztunk az ötödik helyen álló Aston Villához és a negyedik Tottenham Hotspurhöz, akik a következő hónapban egymással találkoznak.

 

Maguire elismeri, hogy a jó 2024-es kezdés ellenére a United nem ülhet a babérjain, és fenn kell tartania a nyomást.


"Volt egy jó időszakunk, de igazából ennyi, még mindig nem tartunk ott, ahol szeretnénk, még mindig csak zárkózunk a pontok tekintetében, de jó meccsek voltak számunkra" - mondta Maguire a Sky Sportsnak.

 

"Hétvégén újabb nagy meccs vár ránk, majd az azt követő hétvégén egy újabb, mert most már ez a helyzet."

 

"Zárkózunk a pontok tekintetében, így minden meccset gondoskodnunk kell arról, hogy megszerezzük a három pontot."

 

"A szezon elején nem azt tűztük ki célul, hogy a legjobb négy közé kerüljünk, ennél nagyobb kihívásokat támasztottunk magunkkal szemben, de most, hogy tudjuk, hol vagyunk, reálisan ezt kell elérnünk."

 

"El kell érnünk a Bajnokok Ligája-helyet, mert ez az, amit ez a klub követel, és ez az, ahová a következő szezonban el kell jutnunk."

 

 

Erik ten Hag az elmúlt hetekben stabil kezdőt tudott a pályára küldeni, a saját nevelésű fiatalok, Alejandro Garnacho és Kobbie Mainoo pedig a legjobbak közé tartoznak.


Maguire úgy látja, hogy a holland alatti fejlődésük rendkívül bíztató a jövőre nézve, a lehetőségeik megérdemeltek.
"Nagyon bíztató, hogy a fiatal fiúk feljövőben vannak ennél a klubnál" - tette hozzá.

 

"Ez a klub egy olyan filozófiát épített fel, amelyben a fiatal játékosok lehetőséget kapnak, és ha élsz a lehetőséggel, akkor a csapatban maradsz, és ez a menedzser bebizonyította ezt."


"Mióta itt van, a fiatal játékosok sokat edzenek velünk, és ha jól edzenek és jó benyomást tesznek, akkor maradnak, és több lehetőséget kapnak, hogy bizonyítsanak. Nem számít, milyen fiatal vagy, ha jól játszol, megtartod a helyed."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!