Bert a Unitednél szeretné látni Sneijdert

Bert van Marwijk, a holland válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, Wesley Sneijder nyerne azon, ha a Manchester Unitedhez igazolna.


Az Inter középpályásáról továbbra is olyan hírek jelennek meg, hogy a Manchester United leigazolná annak ellenére, hogy Sir Alex Ferguson a hét elején kijelentette, nincs valós alapja ezeknek a pletykáknak.

A hollandot Paul Scholes helyére igazolná le a United azok után, hogy az angol az idény végén visszavonult.

A hollandok szövetségi kapitánya, Bert van Marwijk szerint a Vörös Ördögök csapata ideális megoldás lenne a 27 éves játékos számára karrierje ezen szakaszában és azt tanácsolja honfitársának, váltson.

"A Unitedhez szerzõdés jót tesz Wesleynek. Javára válna, ha ott játszana" - mondta Marwijk a Sunday Mirrornak.

"A Real Madrid és az Inter nagy nevek a világ labdarúgásában és jól mutatnak az önéletrajzában. De az, hogy a Manchester Unitedhez kerülne, újabb lépcsõfokot jelentene nemzetközi karrierjében."

"A Manchester Unitednek sajátos játékstílusa van és a legmagasabb szinten teljesíthetne végre."

"Az edzésmódszer, valamint az emberek ahogy ennél a klubnál a játékosokkal bánnak, az kiváló. Ez az oka, amiért új kihívást jelent számára, inspirálja õt és új energiát ad neki."

Van Marwijk szerint a United játékrendszere jobban illik a holland válogatottéhoz, mint az Interé, ezért a nemzeti csapat számára is sokat érne Wesley Manchesterbe költözése."

"A United játékstílusa sokkal inkább hasonlít a holland válogatott játékára, mint az Interé."

"Mikor Wesley a válogatottnál játszik, mindig az a célunk, minél hamarabb a lábára tegyük a labdát, ez az Internél nem így van."

 


"Pedig ez azt jelenti, sokkal gyorsabban kerülhet helyzetbe, vagy adhat egy döntõ átadást."

"Olaszországban sokkal másabb a játék és rendszeresen hat védõvel kell szembenéznie, míg a Unitednél azt a játékot látom, amit a holland válogatott is alkalmaz. Azt hiszem, a manchesteri középpályába tökéletesen illik."

Eközben Sneijder édesapja szerint az üzlet nem lesz megkötve.

"Tisztában vagyunk, hogy a United érdeklõdik, de az Inter Milánnal szemben helyesen szeretnénk eljárni" - mondta Barry Sneijder.

"Ne feledjük, az Inter tavaly egy jó és hosszú szerzõdést adott - nagyon jót."

"Ráadásul a fiam élvezi a milánói életet."


TEAMtalk
 


teamtalk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!