Ten Hag: Szükségünk lesz Forsonra és Amadra

Erik ten Hag szerint a Manchester Unitednek szüksége lesz Omari Forsonra és Amadra az előttük álló célok eléréséhez.


A menedzser úgy érezte, hogy Forson ígéretes volt első élvonalbeli kezdő fellépésén, a Fulham elleni 2-1-es hazai vereség alkalmával, míg Amad a 80. percben a kispadról beszállva nyújtott némi pozitívumot.

 

A mérkőzés után a BBC-nek adott interjúban Ten Hagot a fiatal páros hatásáról, Antony nagyon késői beállításáról, és általában a jobbszélső lehetőségekről kérdezték, mivel Rasmus Hojlund sérülése miatt át kellett alakítani a csatársort.

 

Amikor Forson értékelésére került sor, a menedzser azt mondta: "Forson teljesítménye nem volt rossz, azt hiszem, elfogadható volt. Volt néhány jó akciója. Megbízható volt a védekezésben, és volt néhány jó akciója labdabirtoklásban. Úgy láttam, első alkalommal jól teljesített."

 

Amad a Nottingham Forest elleni Premier League-meccsen lépett pályára, és reméli, hogy a The City Groundon is szerepet kap, amikor szerda este az FA-kupa ötödik fordulójára kerül sor.

 

 

"Amad nagyon élesnek tűnik" - tette hozzá Erik. "Szerintem ez egy jó teljesítmény volt tőle. Azt hiszem, ez jó a jövőre nézve. Szükségünk van rájuk, mert vannak problémáink. Szóval arról van szó, hogy megmutassák, hogy hozzá tudnak járulni a csapat sikereihez, és hogy felelősséget is tudnak vállalni."

 

A menedzsert arról is kérdezték, hogy miért az utolsó másodpercekben cserélte be Antonyt, amivel egyértelművé tette, hogy még mindig nagyon sokat gondolkodik a brazilon.

 

"Nem, semmi köze nem volt az erőnléti állapotához" - tisztázta. "Fitt, de sok lehetőségünk van a jobb oldalon. Más posztokon is hiányzóink van sérülések miatt. Az őszi formájának - amit mindannyian láttunk - javulnia kell."

 

"Látom az edzéseken, ahogy másokat is, mint Omari, Amad és [Alejandro] Garnacho, és a többiek, akik megérdemlik, hogy játsszanak."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!