Amikor Bruno odaállt a szabadrúgáshoz, tudtam, hogy valami történni fog

A Manchester United kapusa, Andre Onana szerint amint Bruno Fernandes letette a labdát, hogy elvégezze a szabadrúgást a Nottingham Forest ellen, azonnal tudta, hogy ez egy sorsdöntő pillanat lesz a Vörös Ördögök számára a City Groundon.


Kapitányunk beadása Casemiro fejére került, aki ismét nagy pillanatban szerzett gólt Erik ten Hag csapatának, az FA-kupa negyeddöntőjébe juttatva ezzel a Unitedet.

 

Andre is kulcsszerepet játszott, öt alkalommal is hárította Nuno Espirito Santo csapatának próbálkozását, miközben megőriztük kapunkat a góltól, megteremtetve ezzel az alapokat, amelyekből Casemiro késői győztes találata születhetett.

 

A mérkőzés után Onana büszkeségének adott hangot.

 

"Természetesen nagyszerű érzés, különösen az, ahogyan ma nyertünk."

 

"Nem volt könnyű meccs, de amikor Bruno elvégezte azt a szabadrúgást, tudtam, hogy valami történni fog."

 

"Nagyszerű érzés, nagyszerű módja ez a győzelemnek, és most már a következő meccsekre koncentrálunk."

 

 

Andre reméli, hogy ez a győzelem önbizalmat adhat a Vörös Ördögöknek a vasárnapi, manchesteri derbire az Etihad Stadionban, ahol Pep Guardiola csapatával szemben szeretnénk megszerezni a pontokat.

 

"Mindannyian tudjuk, mennyire fontos számunkra ez a mérkőzés" - tette hozzá a kameruni válogatott játékos. "[Fontos] a klubnak, a városnak, szóval készen kell állnunk."

 

"Mi vagyunk a Manchester United. Tudjuk, hogy nem lesz könnyű, de küzdeni fogunk. Ismerem a srácokat és tudom, hogy harcolni fogunk, és meglátjuk, mi fog történni."

 

"Minden nap azért edzünk, hogy ilyen meccseket játszhassunk. Ez egy nagyon izgalmas mérkőzés. Mindannyian tudjuk, hogy kik vagyunk, így készen fogunk állni."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!