Ten Hag sok sikert kíván Ramsay-nek

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag minden jót és sok szerencsét kíván Eric Ramsay-nak karriere új állomásához, a Major League Soccerben.


Ramsay utoljára az Etihad Stadiumban, a vasárnapi, manchesteri városi derbin fogja a klubot képviselni, miután elfogadta a Minnesota United vezetőedzői felkérését.

 

Ezzel ő lesz az amerikai liga történetének legfiatalabb edzője, miután az Old Traffordon nagy népszerűségre tett szert 2021-es, Chelsea-től való átigazolósa óta.

 

Az MUTV-nek adott exkluzív interjúja során Ten Hag elárulta, hogy a klub nem kívánt Ramsay útjába állni, miután nagyon szerette volna elvállalni a munkát az Államokban.

 

"Ez nem igazán a legjobb pillanat erre a szezonban" - kezdte Erik.

 

 

"De nem fogjuk megakadályozni őt."

 

"Ő egy nagyon jó edző, aki rengeteget fejlődött nálunk és nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Manchester Unitednél nem csak játékosok, de az edzők is fejlődnek szakmailag. Ez pedig számára egy nagyszerű lehetőségnek ígérkezik. Amivel élnie is kellett."

 

"Mi mindannyian a legjobbakat kívánjuk számára."

 

"Biztos vagyok benne, hogy a jövőben nagyszerű menedzserré fog válni. Ehhez fantasztikus képességekkel rendelkezik."

 

"Hiányozni fog nekünk - edzőként és magánemberként egyaránt. De, mint mondtam, sok sikert kívánunk neki a jövőre nézve és nyomon fogjuk követni a Minnesotanal elért eredményeit, illetve, hogy milyen szakmai fejlődést tud ott bemutatni."

 

A Unitednél mindenki sok sikert kíván Ericnek az Egyesült Államokban, amikor elhagyja a klubot a városi rangadót követően. 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!