Miért jött le Rashford és Evans

Marcus Rashfordot és Jonny Evans-t lecserélték a Manchester United Manchester City elleni 3-1-es vereségének második félidejében egészségügyi problémák miatt.


Marcus az első félidőben vezetéshez juttatott minket, Jonny pedig jól rendezte a Vörös Ördögök hátsó alakzatát az Etihad Stadionban, de Evanst a 69. perc után Willy Kambwala váltotta, mielőtt Rashford - hat perccel később - helyet cserélt Antony-val.

 

A mérkőzés után Ten Hag elárulta, hogy mindkét játékos "megküzdött" azért, hogy a Vörös Ördögök meccskeretének tagja legyen, de nem tudták végigjátszani a találkozót.

 

"Voltak problémái egy sérüléssel" - mondta Erik Rashfordról. "Szóval 70 percig küzdött, de aztán le kellett vennem."

 

"És ugyanez történt Jonny Evans-szel is. Ő is harcolt azért, hogy játékban lehessen, de azt hiszem, 60, 65 perc után vége volt, és le kellett vennünk."

 

A holland a Sky Sportsnak adott mérkőzés utáni interjújában bővebben is kifejtette a témát: "Két játékosunk volt a pályán, akik nem voltak 100 százalékosak [Jonny Evans és Marcus Rashford személyében], és ők mindent beleadtak, ahogy az egész csapat is mindent beleadott."

 

"Nem tudom, nem tudom megmondani" - válaszolta, amikor arról faggatták, hogy valószínűsíthető-e, hogy hosszabb időt kell kihagyniuk.

 

"Végül le kellett jönniük, de inkább fent hagytam volna őket, mivel szerintem nagyon jó volt a szervezettség. Jonny ragyogóan játszott Raphával [Varane] középen, Rashford pedig jól védekezett."

 

"Ismerjük a minőségét, még egy gólt szerezhetett volna."

 

 

Ten Hag reméli, hogy a duó a szombati, Everton elleni, Old Traffordon megrendezésre kerülő összecsapáson már rendelkezésre áll, a hónap végére pedig további visszatérők is a láthatáron lesznek.

 

"Dolgozunk azon, hogy a játékosok visszatérjenek" - mondta a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

 

"Úgy gondolom, hogy a játékosok visszatérnek a következő hetekben, különösen a válogatott szünet után."

 

"Remélhetőleg Jonny Evans és Marcus Rashford állapota nem lesz túl rossz, felépülnek, és a következő, Everton elleni mérkőzésen már bevethetjük őket."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!