Csapathírek az Everton meccs előtt

Marcus Rashford és Jonny Evans is bevethető lesz a Manchester Unitedben szombaton, árulta el Erik ten Hag.


Rashfordnak és Evansnak is idő előtt kellett elhagyniuk a pályát a manchesteri városi derbin, miután már az Etihad Stadiumban múlt vasárnap rendezett találkozót megelőzően is erőnléti problémákkal küzdöttek.

 

Azonban mostanra a páros mindkét tagja felépült és így pályára léphetnek a szombaton, helyi idő szerint ebédidőben rendezendő Everton elleni hazai bajnokin.

 

Így a Vörös Ördögök nagyrészt ugyanazzal a kerettel készülhetnek, leszámítva Omari Forsont, aki sérülés miatt fog hiányozni.

 

"Az egy nagyon jó hír, hogy ők [Evans és Rashford] felépültek a derbit követően. Így számításba is vehetem őket" - kezdte Ten Hag.

 

"Omari Forsont leszámítva ugyanazzal a kerettel készülhetünk így. Ő rá nem számíthatok, mert megsérült."

 

 

Ennek értelmében Rasmus Hojlund újabb mérkőzést lesz kénytelen majd kihagyni, de Erik arra számít, hogy a Premier League-ben februárban a hónap legjobb játékosának választott dán a jövő hétvégi, Liverpool elleni FA-kupa mérkőzésre már visszatérhet - karöltve Harry Maguire-rel és Aaron Wan-Bissakaval.

 

"Szerintem a jövő hétre több játékos visszatérésével is tervezhetünk" - tette hozzá.

 

"Így lassan ez a folyamat is elindulhat."

 

"Arra számítok, hogy Harry Maguire és Aaron Wan-Bissaka is újra köztünk lehet a Liverpool elleni meccsen. Csakúgy, mint Hojlund, igen."

 

Bár Mason Mount a Stolverkosok ellen még nem lesz hadra fogható, Ten Hag arról tett említést, hogy a középpályás "jó állapotban van" és abban reménykedik, hogy a március végén, a válogatott szünetet követően már visszatérhet a pályára.

 

Tyrell Malacia, Anthony Martial, Lisandro Martinez és Luke Shaw továbbra is sérültek.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Everton

Premier League, 28. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!