Onana a védőkkel való kommunikációjáról beszélt

Andre Onana szerint kapusként hatalmas megtiszteltetés számára, hogy a Manchester United játékosa lehet.


A korábbi Internazionale-játékosnak, aki szombaton az Everton ellen 90 percen keresztül jól teljesített, és ezzel szezonbeli nyolcadik kapott gól nélküli mérkőzését hozta le a Premier League-ben, saját elmondása szerint időre van szüksége ahhoz, hogy beilleszkedjen.

 

Azzal, hogy Erik ten Hag csapata számára közeleg a szezon végéig tartó erőltetett menet, Onana reméli, hogy teljesítménye pozitív ugródeszkát jelenthet a top négyes hely megszerzéséhez vezető út folytatásában.

 

"Nagyon jól érzem magam és örülök a győzelemnek" - mondta a MUTV-nek. "Fontos meccs volt számunkra, de jelenleg minden meccs fontos. Mindegyik olyan, mint egy döntő. Boldog vagyok, stabilan védekeztünk, mindig bátornak kellett lennünk, mert egy nagyon jó ellenféllel álltunk szemben."

 

"Különösen az első félidőben hátulról kellett indítanunk a támadásainkat, és ezt tettük, és örülök a góloknak. Most már fel kell készülnünk a következő mérkőzésekre."

 

Raphael Varane és Jonny Evans mögött Andre-nak több különböző összeállítású védelemmel kellett segítenie a Unitedet a sérülésektől sújtott szezon során.

 

Betekintést nyújtva az öltözői kommunikációjába, a 27 éves játékos elmondta, hogy gyakran sok különböző nyelv között kell váltogatnia, hogy kapcsolatot építsen csapattársaival.

 

 

"Nagyon fontos, hogy minden sráccal tudjak beszélni, például amikor Lichával [Lisandro Martinezzel] beszélek, akkor spanyolul beszélek" - magyarázta a kameruni válogatott játékos.

 

"Azért jó, hogy ennyit nyelven beszélek, mert aztán Raffaellel [Varane] franciául beszélek."

 

"Néha aztán hibázok, mikor Lichával franciául beszélek, annyi nyelv van a fejemben!"

 

"Ez egy olyan dolog, ami jó, hogy ennyi nyelv között tudok váltani a játékban. De számomra nagy megtiszteltetés, hogy itt lehetek, és hogy ezekkel a srácokkal játszhatok."

 

A Liverpool elleni FA-kupa-negyeddöntő következik, Andre pedig üdvözölte a hűséges szurkolók támogatását, és hangsúlyozta, hogy örökre lekötelezettje lesz az Old Trafford híveinek.

 

"Még sok minden jön, még sok minden, hét hónapba telt, mire elkezdtem jól érezni magam itt Manchesterben" - tette hozzá.

 

"Nagyon örülök mindenki támogatásának, mert az elején nehéz időszak volt."

 

"Most itt vagyok, rengeteg támogatást kapok a szurkolóktól, a csapattársaimtól, a klubtól, és most már jobban érzem magam. Nagyon boldog vagyok, és tudom, hogy a jövő ragyogó lesz."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!