25 milliós brazil lehet Scholes utódja

A The People magazin beszámolója szerint a Manchester United is csatlakozott azon klubok sorába, amely szeretné leigazolni a Santos nagyra értékelt középpályását, Paulo Henrique Gansot.


A hírek arról szólnak, a Vörös Ördögök reménykednek abban, sikerül minden más klubot kiütniük és leigazolhatják a 21 éves játékost, akiért a Santos 45 millió fontot szeretne, ám Ganso ügynökével kötött kompromisszum alapján 25 millió font körül megvásárolható lenne a brazil fiatal.

A The People közeli forrásokra hivatkozva arról írt, hogy a játékosnak inkább Olaszországot ajánlják, ahonnan az AC Milan erõs érdeklõdést mutat érte.

 


Azonban ha licitálásokra kerül a sor, a Milan nem veheti fel a versenyt a Manchester Uniteddel és ebben az esetben a magasabb ajánlatot fogadná el a Santos.

Sir Alex Ferguson állítólag megfigyelõket küldött Brazíliába és a játékos teljesítményérõl eddig nagyszerû híreket kaptak az Old Traffordon.

Ráadásul a United brazil különítménye, Anderson, Rafael és Fabio da Silva beszélt Gansoval, akit a szintén dél-amerikai Antonio Valencia is dicsért.

A United továbbra is keresi Paul Scholes utódját azok után, hogy sem Luka Modric, sem Wesley Sneijder nem csatlakozott a Vörös Ördögökhöz.


sportsvibe.co.uk

 


sportsvibe

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!