Lindelof-öt lenyűgözi a fiatalok érettsége

A Manchester United védője, Victor Lindelof lelkesen beszélt Willy Kambwala és Kobbie Mainoo jövőjéről.


A 29 éves svéd válogatott játékos a Vörös Ördögök egyik legtapasztaltabb vezéregyénisége, és komolyan veszi a fiatal csapattársak segítésének felelősségét.

 

A vérbeli profi és csapatjátékos Lindelof készen áll arra, hogy megossza a tudását, és biztatóak az akadémiánk legújabb növendékei, akik ebben a szezonban betörtek a felnőttek közé.

 

A középhátvéd Kambwala olyas valaki, akivel Victor szorosan együtt dolgozott, és örömmel jelenti, hogy a fiatalember megfelelő személyiséggel rendelkezik ahhoz, hogy nekivágjon pályafutása következő fejezetének.

 

"Nos, szerintem nagy tehetség, nyilvánvalóan nagyon fiatal, de úgy gondolom, hogy fényes jövő áll előtte" - mondta Victor. "És azt hiszem, az ilyen játékosokkal beszélgetni kell, és megértetni velük, hogy mit kell tenniük."

 

"Nyilvánvaló, ha már eljutottál erre a szintre, akkor kezdődik az igazi kemény munka. Ő egy nagyon, nagyon jó srác, és megvan a megfelelő mentalitása. Szóval nem igazán aggódom emiatt. Szerintem nagyszerű jövő áll előtte."

 

 

Lindelof középhátvédként és alkalmanként szélső hátvédként is játszott már, valamint a virágzó középpályásunk, Mainoo mellett is, akiről a véleménye szintén ragyogó.  

 

"Ő egy fantasztikus játékos, egy nagyon-nagyon okos fiatal játékos" - magyarázza a svéd. "Tudod, megfelelő mentalitással rendelkezik - szerintem a legfontosabb dolog számára, hogy nyugodt maradjon, és hallgasson az idősebb játékosokra, és próbáljon meg minél többet tanulni, és felvenni néhány dolgot. De aztán csak legyen önmaga, és fejezze ki magát a pályán."

 

"Ez a legfontosabb dolog. És ezért is van most ebben a szakaszban, mert ezt tette egész eddigi pályafutása során is, és szerintem nagyon fontos, hogy hagyjuk, hogy természetes módon fejlődjön."

 

"Nyilvánvaló, hogy nagyon-nagyon fiatal, de ha továbbra is képes lesz arra, amit most a pályán csinál, akkor szerintem a jövőben is fantasztikus, fantasztikus játékos lesz belőle."

 

Arra a kérdésre, hogy megérti-e, miért izgatottak a rajongók Mainoo miatt, Lindelof így válaszol: "Igen, határozottan.”

 

"Minden meccsen, amin játszott, nagyszerű volt, és a korához képest nagyon érett is, a pályán való döntéshozatalban, hogy mikor gyorsítsa fel a játékot, mikor lassítsa le, és mikor vállaljon fel egy párharcot, és mikor ne. Szóval nagyon-nagyon-nagyon okos és mondhatni tapasztalt - fiatal korához képest."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!