Amad: Minden pillanat olyan, mint egy álom

Amikor az ember épp most szerzett hosszabbításos győztes gólt a Stretford End előtt, hogy 4-3-ra megnyerje csapatának az FA-kupa negyeddöntőjét a nagy rivális Liverpool ellen, bármelyik Manchester United-játékosnak megbocsáthatnánk, ha egy kicsit önelégült lenne.


Amad minden volt, csak önelégült nem.

 

A 21 éves elefántcsontparti játékos a 121. percben talált be a Mersey-partiak ellen, és ezzel az Old Traffordon hatalmas őrjöngést keltett.

 

Amad a saját térfelünk szélén szerezte meg a labdát, a kontrában Alejandro Garnacho támogatására indult, majd higgadtan lőtte be a labdát, és a mérkőzés utolsó akciója megtestesítette mindazt, amit Erik ten Hag látni szeretne a játékosaitól.

 

A mérkőzés után a dinamikus szélső úgy jellemzett minden napot a United mezében - akár a pályán, akár az edzőpályán -, mint egy "álmot".

 

"Az előző szezonban a Sunderlandnél voltam, és az volt az álmom, hogy a Manchester Unitedben játszhassak" - mondta. "Szóval azért vagyok itt, hogy minden pillanatban álmodjak. Minden pillanat olyan, mint egy álom.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy ma gólt szereztem."

 

 

Amadot a 85. percben állították be, amikor a United 2-1-es hátrányban volt a Liverpool ellen. Két perccel a bemutatkozása után Antony - szintén csereként beállva - egyenlített Ten Hag csapata számára, ezzel hosszabbításra mentve a mérkőzést.

 

Még azután is, hogy a hosszabbítás első félidejében Harvey Elliott góljával a United a kiesés szélén állt, mindössze 15 perccel a vége előtt, Amad kifejtette, hogy a klubunk elvárásai nem vesztek ki a fejéből.

 

"A United számára minden mérkőzés egy Bajnokok Ligája-döntő" - mondta. "Minden csapat meg akarja verni a Manchester Unitedet, így a Unitednek minden meccset meg kell nyernie. Tehát ha minden meccset meg akarsz nyerni, úgy kell játszanod, mintha [ez] a Bajnokok Ligája döntője lenne."

 

"És azt hiszem, ma láthattuk, hogy a Manchester United mit csinál a pályán."

 

"És úgy gondolom, hogy megérdemeltük ezt a győzelmet."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!