Mainoo bekerült az angol keretbe

Kobbie Mainoo bekerült az angol válogatott keretébe a Háromoroszlánosok Brazília és Belgium elleni barátságos mérkőzéseire.


A 18 éves játékos egyike volt a United  kiemelkedő játékosainak a vasárnapi, Liverpool ellen 4-3-ra megnyert izgalmas FA-kupa-negyeddöntőben, de eredetileg az angol U21-es válogatottba hívták be.

 

Gareth Southgate szövetségi kapitány azonban most felkérte az akadémián végzett játékost, hogy csatlakozzon a 25 fős felnőtt kerethez.

 

A középpályás kedden jelentkezett a St George's Parkban Unitedes csapattársaival, Harry Maguire-rel és Marcus Rashforddal egyetemben.


 
Mainoo az U17-es, U18-as és U19-es korosztályban már képviselte Angliát, de most lehetősége van arra, hogy első felnőtt válogatottságát is kiharcolja.


Mindkét mérkőzésre a Wembley Stadionban kerül sor, Brazília látogatása március 23-án, szombaton, Belgiumé pedig március 26-án, kedden esedékes.

 


 
A barátságos mérkőzések Anglia utolsó mérkőzései, mielőtt Southgate kihirdeti végleges keretét a nyári németországi Európa-bajnokságra.


 
Gratulálunk, Kobbie, és sok sikert!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!