Bruno: A Unitednek versenyképesnek kell lennie

A Manchester United csapatkapitányának, Bruno Fernandesnek egyértelmű az üzenete: maradni akar, és segíteni akar a Vörös Ördögöknek abban, hogy a Premier League élvonalában versenyezzenek.


A kapitány gólt szerzett és egy asszisztot jegyzett a portugálok 5-2-es győzelmében a svédek ellen csütörtökön, de a barátságos meccset megelőzően részletesen beszélt a klubfutballról.

 

Bár elfogadta, hogy az idei szezon elmaradt a várakozásoktól, eltökélt abban, hogy a jövő fényes lesz, mivel folytatódnak a tervek, hogy a United újra versenybe szálljon az összes nagy trófeáért itthon, és az európai porondon.

 

Az FA-kupa elődöntőjével a Coventry City ellen, valamint a tabellán az Aston Villa és a Tottenham üldözésével Bruno máris előre tekint, és szeretné, ha a csapat a Manchester Cityvel, a Liverpoollal és most már az Arsenallal is felvenné a versenyt a bajnoki dicsőségért.

 

 

"Mindig is azt mondtam a klubnak, hogy nem akarom, hogy azt ígérjék nekem, hogy bajnokok leszünk" – mondta egy portugál lapnak. "Mert bármelyik klubhoz megyek, nem várom el, hogy olyasmit ígérjenek nekem, amit nem tudnak teljesíteni az elején."

 

"Amit mindig is kértem és akarok a klubtól, az az, hogy versenyképesek legyünk. Idén nem voltunk azok, és ezt nem kell titkolnunk. A szezon elmaradt az elvárásainktól, legalábbis az én elvárásaimtól. És ezt elhiszem a klubnak is, mert nem szokott ilyen helyzetben lenni."

 

"Versenyképes akarok lenni. Versenyezni akarok. Győzni akarok."

 

"Már volt egy találkozóm az új tulajdonosokkal" - árulta el. "Találkozni akarnak a játékosokkal, és ezt már meg is tették egyénileg, és pontosan ezt az üzenetet küldtem feléjük."

 

"Itt akarok maradni. Egy olyan projekt részese akarok lenni, amelynek van lába, lába, teste és feje, minden, ami ahhoz kell, hogy felvegyük a versenyt a Manchester Cityvel, az Arsenallal és a Liverpoollal, akik a legjobb formában lévő klubok."

 

"A City és a Liverpool mindenekelőtt, és az Arsenal, akik az elmúlt két-három évben szintén fejlődtek. A tavalyi év után, amikor azt hiszem, jó szezonunk volt a meglévő elvárásokhoz és az én elvárásaimhoz képest, de tisztában voltam vele, hogy nem leszünk egy szinten a Liverpoollal és a Cityvel."

 

"Tisztában voltam ezzel, de azzal is tisztában voltam, hogy versenyezhetünk, vagy közelebb kerülhetünk hozzájuk, és közelebb voltunk ahhoz, hogy felvegyük velük a versenyt. Két döntőbe jutottunk, az egyiket megnyertük, a másikat elveszítettük. Eljutottunk az Európa-liga negyeddöntőjébe."

 

"De a tavalyi szezontól az idei szezonig nem volt meg az a folyamatosság, ami - ha meglett volna - még versenyképesebbé tett volna minket, egy olyan csapattá, amely jobban esélyes arra, hogy az első helyekre jusson."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!