Amad készen áll a találkozásra régi csapattársával

Amad izgatottan várja, hogy vasárnap a Coventry City ellen lépjen pályára a Wembleyben az FA-kupa elődöntőjében.


A fiatal szélső a kispadról szállt be az előző fordulóban, és a Liverpool ellen az Old Traffordon aratott drámai, 4-3-as győzelem utolsó másodperceiben hősies győztes gólt szerzett.

 

Bár ezt követően megkapta második sárga lapját, amiért ünneplés közben levette a mezét, az elefántcsontparti válogatott játékos eltiltását már letöltötte a Premier League-ben, a Brentford elleni idegenbeli mérkőzésen, így a hétvégén már bevethető.

 

Amad a Bournemouth elleni 2-2-es döntetlen második félidejében lépett pályára a Mersey-partiak elleni emlékezetes pillanat óta.

 

Most reméli, hogy újra szerepelni fog a nemzeti stadionban, különösen azután, hogy közel került az ikonikus helyszínhez a tavalyi szezonban, amikor a Luton Town elleni Championship rájátszás elődöntőjében szűk vereséget szenvedett csapatával.

 

Amíg kölcsönben a Sunderlandnél volt, az egyik csapattársa az Égszínkékek támadója, Ellis Simms volt, aki kiemelkedő, kétgólos teljesítményt nyújtott, amikor Mark Robins csapata a múlt hónapban a negyeddöntőben a Wolverhamptont búcsúztatta.

 

Amad alig várja, hogy újra összefusson Simmsszel, és úgy véli, hogy újra kulcsszerepet játszhat, ha Erik ten Hag menedzser számít rá ezen a rangos mérkőzésen.

 

"Izgatottan várjuk azt a Coventry elleni mérkőzést" - mondta a klubmédiának. "Találkozni fogok Ellis Simmsszel, aki a csapattársam volt. Úgy gondolom, hogy a csapattársaim készen állnak arra a mérkőzésre. Reméljük, hogy megnyerjük, és bejutunk a döntőbe."

 

 

"Hihetetlen volt számomra az a gól a negyeddöntőben. Az utolsó percben lőttem gólt, egy olyan nagy csapat ellen, mint a Liverpool, szóval boldog voltam. Nagy önbizalmat ad nekem az a gól. Minden nap edzettem, hogy minden meccsre készen álljak, így készen álltam arra a meccsre is. Ha játszom, ha nem játszom, minden alkalommal készen állok a kispadon is. Izgatott voltam, és az a gól nagyon sok önbizalmat adott."

 

A szélső az elmúlt idényben, még a Fekete Macskáknál játszott a Coventry ellen, és gólt is szerzett az idegenbeli mérkőzésen a Championshipben.

 

"Emlékszem, hogy azt a meccset 2-1-re elvesztettük, de az utolsó percben gólt szereztem" - emlékezett vissza. "Fiatal csapat a Coventry, és nagyon izgalmas csapat. Nem tudom, milyen csapatuk volt ebben a szezonban, de emlékszem, az előző idényben nagyon fiatal volt, és a csatáruk, Gyökeres Viktor azóta a Sportinghoz ment. Nagyon erős csapat, akik futballoznak, támadnak és támadnak."

 

"De tudjuk, hogy nincs sok meccs hátra, így most az a legfontosabb, hogy csapatként minden játékosnak küzdenie kell, és minden meccset meg kell nyernünk. Szóval ez a legfontosabb most, reméljük, hogy megnyerhetjük az FA Kupát. Ez a legfontosabb dolog most."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!