Pellistri gólt szerzett a Granadában

Facundo Pellistri szerezte a Granada nyitógólját a La Liga vasárnapi játéknapján, amikor a kiesés ellen küzdő andalúzok 3-0-ra legyőzték az Osasunát.


Pellistri - aki januárban kölcsönbe érkezett az élvonalbeli együtteshez a szezon hátralévő részére - fél óra elteltével talált a hálóba, és ezzel vezetést szerzett a Granadának a Nuevo Los Carmenesben.

 

Lenyűgöző teljesítmény volt, tekintve, hogy ez volt Pellistri pályafutása során mindössze a negyedik felnőtt tétmeccsen szerzett találata, miután kettőt szerzett első klubjában, a Penarolban.

 

Februárban szintén gólt szerzett az Estadi Olimpic stadionban, a Barcelona elleni 3-3-as döntetlen során.

 

Az uruguayi válogatott játékos 80 percet játszott, miközben Myrto Uzuni és Lucas Boye további góljai segítettek életben tartani az andalúzok halvány reményét a bennmaradásra.

 

 

A Granada a hétvégén kieshetett volna, ha az eredmények másképp alakulnak, de így, öt mérkőzéssel a vége előtt 10 pontra van az utolsó, biztos bentmaradást érő helyen tanyázó Celta Vigotól.

 

Pellistri a Granada 11 meccséből 10-en szerepelt, mióta kölcsönben szerepel, és két asszisztot is jegyzett egy olyan csapatban, amely ebben a ciklusban nehezen talál rendszeresen a hálóba, különösen idegenben.

 

A 22 éves szélső a spanyolországi kitérője előtt 366 percet játszott a United színeiben 14 mérkőzésen a 2023/24-es idényben, többek között a Crystal Palace ellen a Premier League-ben és a Ligakupában.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!