Két játékos visszatért az edzésekhez

A Manchester United üdvözölte Lisandro Martinez és Marcus Rashford visszatérését az első csapat edzéseihez.


A képeken az látható, ahogy az argentin válogatott játékos és a saját nevelésű csatár a csapattal dolgozik a pálya szélén töltött időszakot követően.

Martinez a márciusi, Brentfordban elért 1-1-es döntetlen óta nem játszott, és sérülés miatt az egész szezonban mindössze 11 alkalommal lépett pályára.

 

Rashford a Coventry City elleni FA-kupa-elődöntőben sérült meg a Wembleyben, de közeledik a visszatéréshez, és a 400. felnőtt mérkőzéséhez, amely mérföldkőnek számít nevelőklubjában.

 

Erik ten Hag menedzser elismerte, hogy Licha kvalitásai az idei szezon nagy részében hiányoztak, és a védelem közepén jelentkező problémák miatt különösen jó hír, hogy a dél-amerikai visszanyeri egészségét.

 

Jonny Evans a Crystal Palace elleni vereség alkalmával térhetett vissza kihagyás után, és Casemiro mellett tevékenykedett, aki továbbra is beugró középső védőként teljesít.

 

 

Martinez problémáját vádlihúzódásként diagnosztizálták, amelyet edzésen szenvedett el, és úgy tűnik, hogy lehetséges visszatérése a tervezett ütemterv szerint halad.

 

Most a listavezető Arsenal következik az Old Traffordon vasárnap 17:30-as kezdéssel, a menedzser pénteken, 14:30-kor nyilatkozik a médiának, és valószínűleg további frissítéseket ad a csapatáról, valamint arról, hogy Martinez és Rashford versenyben van-e a szereplésért.

 

Az edzésen látták még a fiatalokat, Harry Amass-t, Louis Jackson-t, Habeeb Ogunneye-t, Toby Collyer-t és Ethan Wheatley-t, aki a kispadról érkezett második felnőtt csapatbeli szereplésén a hétfői, Selhurst Park-i összecsapáson.

 

A Vörös Ördögök három mérkőzéssel a Premier League vége előtt szeretnének visszatérni a győzelem útjára.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!