Hojlund legszebb emlékei United mezben

Az Arsenal elleni, 2023. szeptember 3-i Premier League találkozónk 67. percében Rasmus Hojlund Anthony Martial helyett lépett pályára, és debütált a Manchester Unitedben.


Most vasárnap, az Old Traffordon ismét az Ágyúsok ellen lép pályára a dán válogatott játékos, és a két mérkőzés között sok minden történt.

 

Rasmus eddig 14 gólt szerzett debütáló szezonjában a Vörös Ördögöknél, és a 21 éves játékos a United Review-nak adott interjújában megosztotta a klubnál eddig szerzett kedvenc emlékeit.

 

Nyolc hónappal azután, hogy először viselte a United mezét, Hojlund felidézi a pillanatot, amikor pályára lépett az Emirates Stadionban.

 

"Nyilvánvalóan ez is az Arsenal ellen volt, és az egy nagy meccs volt. Bejöttem döntetlen állásnál" - mondta.

 

"Természetesen azt reméltem, hogy be tudok szállni és győztes gólt szerezni. Egy csodálatos idegenbeli stadionban játszani, és a Manchester Unitedben debütálni is nagyon-nagyon különleges volt számomra.”

 

"Kicsit ideges voltam, és amikor megláttam a nevemet 11-essel a hátulján [az öltözőben], nagyon izgatott voltam. Volt néhány nagyszerű játékos, aki ebben a mezben játszott korábban."

 

Azóta Rasmus 39 alkalommal lépett pályára a Vörös Ördögök színeiben négy különböző sorozatban.

 

 

A dán a hazai debütálását emlékezetes pillanatként emlegeti, de elismeri, hogy mindenekelőtt az első Premier League-gólja emelkedik ki a tömegből.

 

"Az első gólom itt, a Galatasaray ellen, majd az azt követő második [ugyanazon a meccsen]" - mondta, amikor a kedvenc Old Trafford-emlékéről kérdezték.

 

„Akkor 2-1-re vezettünk, és én gólt lőttem a Stretford End előtt. Az nagyon különleges volt számomra.”

 

"De a kedvencem a Villa elleni [a Boxing Day-en aratott 3-2-es győzelem alkalmával]. Megnyertük a meccset, és ez volt az első Premier League-gólom."

 

"Ez egy csúcs érzés" - tette hozzá, a Stretford End előtt szerzett góllal kapcsolatos érzelmekről beszélve.

 

"Remélhetőleg még sok gól fog jönni tőlem."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!