Fernandes várhatóan maradni fog

A Manchester United vezetősége múlt héten leült Bruno Fernandessel a jövőjéről tárgyalni, ahol a klub egyértelművé tette, hogy szeretnék a maradását, míg a középpályás is kifejezte hasonló szándékát.


Fernandes és kísérete a klub carringtoni edzőközpontjában hosszú egyeztetést folytatott a United futball szakmai vezetőségével, amely során az INEOS vezette rezsim egyértelművé tette, hogy továbbra is a 29 éves csapatkapitány köré építve képzelik el a csapatot.

 

A portugál válogatott játékos szeretett volna tisztán látni azt illetően, hogy a Unitednél milyen irányba tartanak a folyamatok és hogy a felvázolt ambíciók egyeznek-e az övéivel - azaz, hogy központi szereplője lehessen egy versenyképes és sikeres csapatnak az új sportirányítás alatt.

 

Fernandes nyilván szeretné majd látni is annak a bizonyítékát, hogy mindezek elérhetőek és ha a tapasztaltakkal nem lesz elégedett, vagy egy olyan hatalmas léptékű ajánlat érkezik érte, amely elfogadására a United gazdasági helyezete miatt szükség mutatkozik, akkor nem zárható ki teljesen a távozása.

 

Mindazonáltal, az az érzése mindegyik félnek, hogy a tárgyalásról minden kérdést illetően kielégítő válaszokkal távoztak és erős az a várakozás, hogy a játékos nem fog távozni.

 

Fernandes körül azt követően alakult ki bizonytalanság, hogy egy korábbi, DAZN Portugalnak adott interjújában arról beszélt, a nyári Európa-bajnokságot követően fontolóra venné, hogy elhagyja a Vörös Ördögöket.

 

 

Emellett olyan információk is napvilágot láttak, hogy a Unitednél legtöbb játékosukért hajlandóak lennének meghallgatni ajánlatokat, ő pedig nem tartozik az érinthetetlenek közé.

 

Ezek miatt is került sor a személyes találkozóra, amely során Fernandes és a United is azt illetően várt megerősítést, hogy mindegyikük kívánsága teljesíthető.

 

A klub képviseletében Sir Dave Brailsford, Jason Wilcox és Matt Hargreaves voltak jelen, míg Fernandest képviselői kísérték el. 

 

A United részéről igyekeztek a lehető legjobban érzékeltetni Fernandes fontosságát, ő pedig hitet tett elkötelezettsége mellett, amennyiben a United is hasonlóan osztozik ebben.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!