Hojlund kiemelkedő mutatója

Rasmus Hojlund gólja a Newcastle United ellen, a szerda esti 3-2-es győzelmünk harmadik találata újabb bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy a dán válogatott játékos képes befejezni a lehetőségeket.


Bár a találat csak a második volt legutóbbi 11 meccsén a Vörös Ördögök színeiben, egyértelmű, hogy amikor lehetőséghez jut, számíthatunk rá, hogy betalál.


A nyáron szerződtetett játékos, aki a múlt hónapban a Coventry City elleni FA-kupa-elődöntőben a győztes pontrúgást is értékesítette, remekül vette át Bruno Fernandes pimasz passzát, majd megverte Dan Burnt, mielőtt a volt Vörös Ördög, Martin Dubravka mellett a hálóba lőtt.

 

 

Az Opta kutatásai szerint karácsony óta 191 játékosnak sikerült 10, vagy annál több lövést leadnia a Premier League-ben. Közülük Hojlund rendelkezik a legjobb gólra váltási aránnyal, közel 50 százalékos mutatóval.


A dán válogatott csatár - aki a nyári Európa-bajnokságon Anglia ellen is szerepelhet - ebben a tekintetben jócskán megelőzi legközelebbi riválisait, a Luton Townban szereplő Elijah Adebayot és a Crystal Palace formába lendülő Jean-Philippe Matetat.

 

LEGJOBB LÖVÉS-KONVERZIÓS ARÁNY

1. Rasmus Hojlund (UNITED) - 19 lövés/9 gól = 47,4%.
2. Elijah Adebayo (Luton) - 16 lövés/6 gól = 37,5%.
3. Jean-Philippe Mateta (Crystal Palace) - 31 lövés/11 gól = 35,5%.
4. Yoane Wissa (Brentford) - 23 lövés/8 gól = 34,8%.
5. Diogo Jota (Liverpool) - 19 lövés/6 gól = 31,6%.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!