A kapus poszt nagyon erõs

Az Old Traffordon szokásos kiélezett harcok lesznek a posztokért.


Kevés játékos helye biztos a kezdõben, mint ahogy David de Gea helye sem az.

A spanyol U21-es EB gyõztes kapus Seattle-nél csatlakozott a Vörös Ördögökhöz, de csak a július 23-i, Chicago Fire elleni mérkõzésen mutatkozhat be új csapatában.

A CenturyLink Fielden mindkát kapus - Anders Lindegaard és Ben Amos - lenyûgözõen játszott, a dán kapus az elsõ játékrészben többek között két nagyon éles helyzetben mutatott be bravúrokat gyors egymásutánban, míg Amos a második játékrészben háromszor is remekül védett.

A United nagy pénzt fizetett a nyáron de Geáért, de Sir Alex Ferguson elmondta, a többi kapus számára is nyitva a kapu, hogy a 20 éves spanyol kapussal harcoljon az elsõ számú kapusposztért.

"Megvettük de Geát és úgy képzeltem el, hogy õ a fõ választásunk" - mondta Sir Alex a felkészülési meccs sajtótájékoztatóján. "De azt kell mondanom, a másik két kapusnak - Anders Lindegaardnak és Ben Amosnak - is megvan a lehetõsége, hogy van der Sar visszavonulása után elõre lépjen."

 


"Tehát az ajtó mindenki elõtt nyitva áll. De Gea szombaton pályára fog lépni, ahogy a túra további részében is megkapja a lehetõséget mindenki. A szezon elõtt pedig attól függ majd a döntésem, de Gea mennyire képes beilleszkedni."

De nem csak ez az egyetlen poszt, ami fejfájást okozhat Fergusonnak. Kint a szélen is megvan a lehetõsége Sir Alexnek a választásra, hiszen Nani, Ashley Young, Antonio Valencia, Ji-sung Park és Ryan Giggs is maradandót tud alkotni ott.

"Nagy verseny van ott is. Nani az elõzõ szezonban nagyon jól játszott, de Antonio visszatérése után olyan formában játszott, amiért képtelen voltam kihagyni. Naninak nem volt szerencséje, amiért kimaradt a Bajnokok Ligája döntõjének kezdõcsapatából, de felnõtten kezelte. Õ egy nagyon-nagyon jó játékos. Személyisége is fejlõdik. Egy csendes srác, de most bújik csak elõ. Azt hiszem, ebben a szezonban nagy kihívások elé néz, de sok mérkõzésen fog játszani."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!