Ten Hag: Rashford rendkívül motivált a kupadöntőre

Erik ten Hag úgy véli, Marcus Rashford a csalódást keltő szezont és az angol válogatottból való kimaradást "üzemanyagként" fogja használni a teljesítményhez.


A 26 éves játékos kimaradt Gareth Southgate 33 fős keretéből, amiből a nyári, németországi Európa-bajnokság résztvevői kerülnek kiválasztásra.

 

A játékos nehéz szezonon van túl, amely eddig nyolc gólt hozott a Unitednek azok után, hogy az előző idényben hihetetlenül sok, 30 gólt szerzett.

 

Amikor azonban Rashford lelkiállapotáról kérdezték a szombati, Manchester City elleni FA-kupa-döntő előtt, ten Hag azt válaszolta, hogy nagyon bíztató az, amit a héten az edzéseken látott.

 

"Jól néz ki" - mondta Erik. "Egy karriernek vannak hullámvölgyei és hullámhegyei, de egy hullámvölgy is adhat neked üzemanyagot, és ezt látom az edzéseken."

 

"Szóval nagyon motivált lesz, és ahogy mondta, a lába beszél helyette. Nagyon tehetséges, és már most nagy karriert futott be, és biztos vagyok benne, hogy túlteszi magát ezen, és még több gólt fog szerezni."

 

 

Marcus nem kezdett a Vörös Ördögöknél a legutóbbi Wembleyben játszott meccsünk - a Coventry elleni drámai elődöntő - óta, amelyet egy idegtépő büntetőpárbajban nyertünk meg, miután Rashford sérülés miatt elhagyta a pályát.

 

Az akadémián végzett játékos azonban csodálatos gólt szerzett a City ellen a két csapat legutóbbi találkozóján, és pályafutása során hatszor talált be a Kékek ellen.

 

Ten Hagnak több kérdést is mérlegelnie kell a szombati mérkőzés előtt, mivel számos játékos a sérülésekkel teli szezon után a teljes felépülés felé közeledik.

 

Amad és Alejandro Garnacho kezdett a szélen az utolsó két meccsünkön, de Rashford és Antony is tapasztalt opció a Wembleyben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!