Fernandes üzenete a szurkolóknak

Bruno Fernandes a Vörös Ördögök szurkolóinak írt érzelmes levelet, melyben szót ejtett jövőjéről is.


Egy nehéz szezon végén, melyben a United végül csak a 8. helyen zárt, Erik ten Hag csapatának mégis lesz lehetősége arra, hogy trófeával zárják az idényt. Ehhez azonban szombaton délután le kell győzni a városi rivális Manchester City alakulatát a Wembley-ben, az FA-kupa fináléjában.

 

A várva-várt összecsapás előtt a Vörös Ördögök csapatkapitánya, Bruno Fernandes érzelmekkel teli levelet írt a szurkolóknak. Levelében kitért jövőjére is, mivel az utóbbi hetekben az ő nevével is tele voltak az átigazolásokkal foglalkozó cikkek.

 

Fernandes így fogalmazott:

 

"A világon mindennél jobban szeretek kilépni az Old Trafford gyepszőnyegére. Nem akarok sehová menni, hiszen mindig is az volt az álmom, hogy itt lehessek."

 

"Annyit szeretnék, hogy az elvárásaim találkozzanak a klub elvárásaival. Ha bárhová mész és beszélgetsz a szurkolókkal, mind ugyan azt mondják. Versenyben akarunk lenni a bajnoki címért, a Bajnokok Ligájában akarunk szerepelni és szeretnénk kupadöntőket játszani. És ők ezt megérdemlik."

 

"Én folytatni akarom a harcot. Itt akarok lenni! A családom is itt akar lenni!"

 

A portugál középpályás ugyanakkor elismerte, hogy jóval többet kell tenni, mint amit ebben a pocsékul sikerült szezonban tettek.

 

"E nehéz szezon után mégtöbb felelősség van rajtam, hogy többet nyújtsak, hiszen én vagyok a csapatkapitány. Velem kezdődik el a jövő, holnap kezdődik a jövő. Mindent bele kell adnunk a szezon utolsó meccsén, hogy legyőzzük a City-t és előre lépjünk."

 

"A gyermekeimnek és a világ összes United szurkolójának csak azt tudom mondani, hogy tudom, hogy nem volt könnyű, tudom, hogy amit nyújtottunk az nem felel meg a klub színvonalának, de úton vagyunk a Wembley felé. Állj mögénk ismét!"


Sport Bible

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester City - Manchester United

FA-kupa, döntő

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!