A játékosok nyílt levele a szurkolóknak

Minden Manchester United szurkolónak.



Mindannyian tudjuk, hogy ez a klub különleges. 
 
A tegnapi meccs egy újabb emlékeztető volt erre. Miközben az FA-kupa megnyeréséért küzdöttünk, az a hihetetlen hangulat, amit a Wembleyben teremtettetek, segített minket átjuttatni a célvonalon.
 
Gyönyörű volt együtt ünnepelni. A szurkolók, a személyzet, a játékosok - mindannyian egy emberként egyesültek. Ezek az emlékek örökre velünk maradnak. 
 
Ez egy újabb emlékeztető volt arra, hogy a ti támogatásotokkal, és a United címerével a mellkasunkon nagy dolgokat érhetünk el.

 

Biztosak lehettek benne, hogy óriási büszkeséggel képviseljük a klubunkat. Ez a közös szenvedély együtt fog minket előrevinni, vissza oda, ahová ez a klub tartozik. 
 
Tudjuk, hogy ez a klub milyen sokat jelent sok embernek - Manchesterben és szerte a világon. Hihetetlenül nagy volt az a támogatás, amelyet nyújtottatok nekünk, még azokban az időkben is, amikor elmaradtunk a saját magunk által felállított elvárásoktól. 


 
Megértjük, hogy milyen áldozatokat kell hoznotok ahhoz, hogy ilyen szintű támogatást nyújtsatok. Ez nem marad észrevétlen. Tudjuk, hogy ez a szezon összességében nem volt elég jó, és nem keresünk kifogásokat. De a lehető legjobb módon fejeztük be, együtt ünnepelve egy trófeát.

 

Több olyan napot szeretnénk, mint a tegnapi. Izgatottak vagyunk a jövőre nézve. Annyi mindent kell még elérnünk együtt. Küzdeni fogunk azért, hogy a Manchester United elérje azt a sikert, amit ez a különleges klub megérdemel.
 

Köszönjük a páratlan támogatást. 
 

A Manchester United 2023/24-es csapata.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!