Kiko nem tér vissza Olaszországba

Federico Macheda ügynöke szerint az olasz csatár a következõ szezonban marad a Manchester Unitednél, és nem tér vissza újra kölcsönben Olaszországba.


A 19 éves támadó hatalmas harcok elé nézhet, ha beakarja verekedni magát Sir Alex Ferguson kezdõcsapatába, miután a skót menedzsernek kialakult, és egyben jól bevált csatárduója van Wayne Rooney és Javier Hernandez személyében.

 

Ferguson mellettük számolhat még Dimitar Berbatovval és az Aranylabdás Michael Owennel is, így Macheda csak utánuk következhet a sorban, az elõzõ szezont szintén kölcsönben töltõ Danny Welbeckkel egyetértésben.

 

Az olasz U-21-es válogatott játékos az elõzõ szezon második felét a Sampdoriában töltötte, azonban nem tudott kiugró teljesítménnyel elõrukkolni, amit jól jelez, hogy 13 mérkõzésen egyetlen egyszer sem vette be az ellenfelek hálóját, ráadásul még a genovai klub ki is esett a Serie A-ból.

 

 

A sokak által a jövõ nagy reménységeként emlegedett csatár már korábban többször kifejtette vágyát azt illetõen, hogy a következõ szezont szeretné az Old Traffordon tölteni, és kész harcolni a csapatba kerülésért Manchesterben.

 

Ezt megerõsítve képviselõje, Giovanni Bia is arról számolt be, hogy ügyfele esetében egy újbóli Olaszországba szerzõdés fel sem merül.

 

"Federico Manchesterben van (igazából jelen pillanatban Amerikában - a szerk.), és boldog Angliában. Teljességgel kizárom, hogy visszatérne Olaszországba" - mondta a direttanews-nak. 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!